Tlf: 4131 8199 | Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Under Skulderblad
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Paa Laenden Og Haand Paa Firkantet Laendemuskel
 • Koebenhavnskropsterapeut Kvinde Med Haender Paa Mave Ind I Maven
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Finger Paa Skulderblad Med Arm I Bevaegelse
Tarmen kroppens glemte organ

Tarmen kroppens glemte organ

Jeg arbejder i mine kropsbehandlinger på kroppens tarmsystem. Tarmen kroppens glemte organ behandles for det meste altid i kropsterapi hos mig. Ved at forbedre fordøjelsessystemets funktion, som har en direkte indflydelse på tarmen optimeres immunforsvarets evne til at hele på naturlig vis. Bakteriefloraen har indvirkning på hvordan vi har det. Der indgår i mine behandlinger altid en aktivering af lymfesystemet. Lymfesystemet er helt lavpraktisk kroppens affaldssystem. Det er med til at rense kroppen. Jeg arbejder også altid på kroppens tarmsystem. Det sker ved at inddrage både tyktarm og tyndtarm i behandlingen. Det sker på flere måder. Både ved at massere tarmene og ved at arbejde på de muskler der direkte relatere til tarmsystemet.

Irritabel tyktarm kan afhjælpes med kropsterapi.

De klienter der kontakter mig kommer som regel altid  på grund af spændinger eller blokeringer i kroppen. Men det er også meget almindeligt, at jeg klienten fortæller at have levet med irritabel tyktarm i mange år. Det kan være, at der i det daglige på grund af smerter eller skader er en generel nedsat fysisk aktivitet. Det kombineret med en begrænset vejrtrækning, kan betyde at lymfesystemet stagnere, og det giver ophobning af væske og affaldsstoffer. Jeg arbejder i kropsbehandlingen aktivt på at sætte gang i lymfesystemet. Gennemstrømning og iltning af blodet er altid en del af en behandling.

Tarmen 8 meter langt organ manipulerer dit helbred. Læs mere:

Tarmen 8 meter langt organ

Immunsystemet.

Hvad er det vores immunsystem er til for? Det indgår i en række processer, der er afgørende for organismens beskyttelse mod infektioner, fx med virus, bakterier og svampe, samt nogle kræftformer. Immunsystemet er involveret ved alle former for betændelse (inflammation), det gælder også de mange former, der ikke udløses af mikroorganismer, men fx af fysiske traumer.
Til jer der er interesseret i nyere forskning om tarmen kroppens glemte organ. Her en interessant og vidende artikel om hvor meget vores bakterier i tarmen og mangel på samme kan betyde for vores helbred. Dybt inde i vores tarme lever flere trilliarder bakterier, som også er forskellige afhængigt af, hvilket land vi kommer fra. Trilliarder sunde og usunde bakterier lever i vores tarme. Trilliarder  af bakterier, det er vildt. Nogle af dem er sundhedsfremmende, andre er sundhedsskadelige.

Forskere har fundet ud af, at bakteriefloraen kan have afgørende betydning for, om vi udvikler en lang række sygdomme deriblandt type2 diabetes. Det betyder alt, hvor god vores tarmflora er.

Tarmen er kroppens glemte organ

http://dn.no/d2/2015/02/26/2112/Helse/buktalerne

Tarmen , tarmsystem, kropsbehandling, lymfesysten
Det er vigtig at inddrage organerne i en kropsbehandling.

Glade klienter

 • Jeg er utrolig glad for de behandlinger jeg har fået hos Ida. Det gav et meget tiltrængt frirum hvor jeg kunne komme i kontakt med mig selv igen. Ida er meget professionel og empatisk og jeg følte mig hele tiden i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Københavns Kropsterapeut.

  Kim Roy

 • Min oplevelse er, at Ida er en fantastisk behandler. Hun er lyttende, omsorgsfuld og viis. Hun kan både være blid – og samtidig være god til at tage fat, og finde ind til de steder, der virkelig rykker og giver en forløsning. Jeg føler mig mødt og set og tryg i Idas hænder, og kan anbefale en behandling hos hende på det varmeste.

  Marianne Sørensen, 52 år, Nørrebro

 • Tusind tak for hvad du har gjort for mig! Jeg kan mærke en ekstrem forskel i hvordan min krop har det. Jeg føler jeg kan mærke mig selv, på en måde jeg ikke i lang tid har kunne føle, uden frygt og tungt forsvar.

  Rasmus 30 år.

 • Efter tre behandlinger har jeg en oplevelse af, at min angst er falmet betydeligt. Det giver rigtig god mening, at forsøge at få krop og hovede til at “tale” sammen og lære at mærke og tyde sin krop, og de tegn kroppen giver en.

  Karina Kannegaard, 40 år, Amager, København

 • At blive behandlet af dig er en rejse for mig indeni. Når du gennemgår min krop, bevæger jeg mig i fortid og nutid. Jeg oplever dele af min livshistorie. Jeg bliver ikke dybt ked af det, jeg oplever mere, at det er en god fornemmelse og gør mig glad, at jeg der i dit rum kan give mig egen omsorg. Der sker så meget med mig på briksen, som tager mig videre ud af en vej, jeg har lyst til at udforske nærmere. Det er en blid form for terapi, som er svær for mig at sætte ord på. Kun at det opleves så rigtigt for mig, og jeg ser frem til hver tid hos dig.

  Knus fra Lotte

 • Meget dygtig ingen tvivl om at Ida har erfaring og ved hvad hun gør, men det der adskiller Ida fra andre jeg har været i behandling hos, er at jeg føler at Ida er i sit rette element, det er ikke bare en uddannelse der ligger bag, hun er som født til det, med intuition og ægte indlevelse. Hvis det ikke var så misforstået et ord ville jeg bruge ordet Healer på den bedste måde.

  Per Hector

 • Jeg kan også kun varmt anbefale Ida. Hun er virkelig dygtig og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for sit fag.

  Lea Petersen, Hillerød

 • PROFFESIONEL OG OMSORGSFULD KROPSAMTALETERAPI
  Kan varmt anbefale kropsterapi hos Ida 🙂
  Hun har været enormt omsorgfuld og professionelt og jeg har fra første møde følt mig hørt og forstået.
  Efter mit forløb hos Ida, har jeg lært at mærke bedre efter hvilke signaler min krop sender mig og komme mere ud af mit hovede og ned i kroppen.
  Tak for din medmenneskelighed og omsorgsfulde støtte! Jeg har hver eneste gang gået derfra mere rolig og glad end da jeg ankom.
  Jeg sender al god vind til dig fremover 🙂

  Louise 28 år

 • Ida har virkelig været et kæmpe hjælp for mig. Efter at fået kropsbehandlinger fra Ida kan jeg tydeligt se og mærke hvordan krop og sind hænger sammen. Behandlingerne har givet mig energi og glæde og evnen til at mærke/føler hvordan min krop har det. Tak for det Ida.! Det har også været en dejlig oplevelse at møde Ida- jeg følte mig meget velkommen til at skrive og ringe til tider og tale om tingene. En virkelig venlig og kærlig menneske!

  Laila Zeshan Anjum Janjua

 • Jeg var netop blevet sygemeldt med alvorlig stress. I flere år har jeg haft muskelspændinger, ondt i hovedet, i ryggen, nakken og i armene. På det sidste udviklede det sig til vægttab, søvnløshed, koncentrationbesvær og ondt i tænderne.
  Efter flere behandlinger hos dig, fik jeg troen tilbage på, at det ikke behøver at være sådan. Jeg har det så meget bedre i dag. Jeg synes jeg har opdaget mig selv på helt ny måde. Mine muskelspændinger og min hovedpine, kæbespændingerne som gav mig ondt i tænderne er næsten væk. Du har givet mig nogle værktøjer med som jeg dagligt bruger.

  Kirsten, Filialchef


Kontakt

Tlf: 4131 8199
Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk

Følg mig

Klinik

Københavns Kropsterapeut
Kroghsgade 1, 3 sal TV
- Psykoterapeut
(gadedøren åbner ved tryk på 3.tv)
2100 København Ø

Administration

Københavns Kropsterapeut
Willemoesgade 87, 4. tv
2100 København Ø


×
Skriv
Ring
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk