Tlf: 4131 8199 | Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Under Skulderblad
 • Koebenhavnskropsterapeut Kvinde Med Haender Paa Mave Ind I Maven
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Finger Paa Skulderblad Med Arm I Bevaegelse
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Paa Laenden Og Haand Paa Firkantet Laendemuskel

Bindevævsmassage, Ar og Arvæv.

Værktøjskassen består af mange forskellige teknikker. Jeg har for nylig på min Facebook profil Københavns Kropsterapeut postet flere artikler omkring bindevævsmassage, bindevæv, ar og arvæv.  Her i denne artikel der handler om bindevævsmassage, ar og arvæv prøver jeg på en forhåbentlig forenklet måde, at forklare hvorfor jeg behandler på bindevævet og hvad det er for en måde at behandle på.

Vi består af bindevæv, det er nødvendigt for at binde os sammen. Det er det væv der løber op og ned, ind og ud omkring alt i os som organer, muskler, knogler der gør at vi hænger sammen. Vi består i vægt af omkring 50 procent bindevæv. Så bindevævet er ikke nogen detalje, det er vigtigt for vores krops funktioner. Bindevævet findes omkring nervebaner, organer, blodkar og omkring hver lille muskel og muskelgruppe.

Bindevævsmassage, Ar og Arvæv

Et eksempel på problemer i vævet kan være ar, store som små og operationsar. De kan være årsag til problemer andet sted i kroppen. Ar er arvæv der har trukket sig sammen og er blevet ufleksibelt. Det kan trække i det omkringliggende væv, som gør at funktionen af vævet bliver nedsat.
Hvis det sker, er der andre dele af kroppen der kompensere for den manglende fleksibilitet og der kan mangle symmetri andre steder i kroppen.
Det kan også være en ubehandlet skade eller muskelspændinger som senere kan få en kæmpe betydning, fordi området bliver ufleksibelt og det kan have betydning for andre steder i kroppen. Således kan et lænde- eller iskias problem, stamme fra helt andre steder i kroppen hvor området er blevet ufleksibelt og kroppen kompensere, sådan at du kan fortsætte med at gøre det du plejer. Kroppen prøver at skabe balance, men med en overbelastning til følge.

Ar og Arvæv – Hvordan behandler vi det?

Jeg arbejder på arvæv. Også de operations ar vi af en grund har fået indvendig i kroppen. Formålet er at området, vævet, ude og inde bliver mere fleksibelt. Man kan sige, jeg med præcise teknikker, ved lette træk og bevægelser trækker i vævet og de små  tryk og bevægelser, kan være kraftfuldt for andre steder i kroppen.

Bindevævsmassage hjælper bl.a. på:

 • Øger kroppens fleksibilitet
 • Forbedrer vejrtrækningen
 • Muskelafspændende
 • Ryg og lændeproblemer
 • Arvæv
 • Øger kroppens smidighed, blodgennemstrømning mv.
 • Transporterer affaldsstoffer væk og afspænder muskulaturen
  Jeg håber, jeg gjorde dig lidt klogere.
Bindevævsmassage, Ar og arvæv
Bindevævsmassage er en dyb form for afspænding af muskler og afhjælper smerter.

Glade klienter

 • Jeg kan også kun varmt anbefale Ida. Hun er virkelig dygtig og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for sit fag.

  Lea Petersen, Hillerød

 • At blive behandlet af dig er en rejse for mig indeni. Når du gennemgår min krop, bevæger jeg mig i fortid og nutid. Jeg oplever dele af min livshistorie. Jeg bliver ikke dybt ked af det, jeg oplever mere, at det er en god fornemmelse og gør mig glad, at jeg der i dit rum kan give mig egen omsorg. Der sker så meget med mig på briksen, som tager mig videre ud af en vej, jeg har lyst til at udforske nærmere. Det er en blid form for terapi, som er svær for mig at sætte ord på. Kun at det opleves så rigtigt for mig, og jeg ser frem til hver tid hos dig.

  Knus fra Lotte

 • Tusind tak for hvad du har gjort for mig! Jeg kan mærke en ekstrem forskel i hvordan min krop har det. Jeg føler jeg kan mærke mig selv, på en måde jeg ikke i lang tid har kunne føle, uden frygt og tungt forsvar.

  Rasmus 30 år.

 • Meget dygtig ingen tvivl om at Ida har erfaring og ved hvad hun gør, men det der adskiller Ida fra andre jeg har været i behandling hos, er at jeg føler at Ida er i sit rette element, det er ikke bare en uddannelse der ligger bag, hun er som født til det, med intuition og ægte indlevelse. Hvis det ikke var så misforstået et ord ville jeg bruge ordet Healer på den bedste måde.

  Per Hector

 • Min oplevelse er, at Ida er en fantastisk behandler. Hun er lyttende, omsorgsfuld og viis. Hun kan både være blid – og samtidig være god til at tage fat, og finde ind til de steder, der virkelig rykker og giver en forløsning. Jeg føler mig mødt og set og tryg i Idas hænder, og kan anbefale en behandling hos hende på det varmeste.

  Marianne Sørensen, 52 år, Nørrebro

 • Jeg var netop blevet sygemeldt med alvorlig stress. I flere år har jeg haft muskelspændinger, ondt i hovedet, i ryggen, nakken og i armene. På det sidste udviklede det sig til vægttab, søvnløshed, koncentrationbesvær og ondt i tænderne.
  Efter flere behandlinger hos dig, fik jeg troen tilbage på, at det ikke behøver at være sådan. Jeg har det så meget bedre i dag. Jeg synes jeg har opdaget mig selv på helt ny måde. Mine muskelspændinger og min hovedpine, kæbespændingerne som gav mig ondt i tænderne er næsten væk. Du har givet mig nogle værktøjer med som jeg dagligt bruger.

  Kirsten, Filialchef

 • Jeg er utrolig glad for de behandlinger jeg har fået hos Ida. Det gav et meget tiltrængt frirum hvor jeg kunne komme i kontakt med mig selv igen. Ida er meget professionel og empatisk og jeg følte mig hele tiden i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Københavns Kropsterapeut.

  Kim Roy

 • Ida har virkelig været et kæmpe hjælp for mig. Efter at fået kropsbehandlinger fra Ida kan jeg tydeligt se og mærke hvordan krop og sind hænger sammen. Behandlingerne har givet mig energi og glæde og evnen til at mærke/føler hvordan min krop har det. Tak for det Ida.! Det har også været en dejlig oplevelse at møde Ida- jeg følte mig meget velkommen til at skrive og ringe til tider og tale om tingene. En virkelig venlig og kærlig menneske!

  Laila Zeshan Anjum Janjua

 • Efter tre behandlinger har jeg en oplevelse af, at min angst er falmet betydeligt. Det giver rigtig god mening, at forsøge at få krop og hovede til at “tale” sammen og lære at mærke og tyde sin krop, og de tegn kroppen giver en.

  Karina Kannegaard, 40 år, Amager, København

 • PROFFESIONEL OG OMSORGSFULD KROPSAMTALETERAPI
  Kan varmt anbefale kropsterapi hos Ida 🙂
  Hun har været enormt omsorgfuld og professionelt og jeg har fra første møde følt mig hørt og forstået.
  Efter mit forløb hos Ida, har jeg lært at mærke bedre efter hvilke signaler min krop sender mig og komme mere ud af mit hovede og ned i kroppen.
  Tak for din medmenneskelighed og omsorgsfulde støtte! Jeg har hver eneste gang gået derfra mere rolig og glad end da jeg ankom.
  Jeg sender al god vind til dig fremover 🙂

  Louise 28 år


Kontakt

Tlf: 4131 8199
Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk

Følg mig

Klinik

Københavns Kropsterapeut
Kroghsgade 1, 3 sal TV
- Psykoterapeut
(gadedøren åbner ved tryk på 3.tv)
2100 København Ø

Administration

Københavns Kropsterapeut
Willemoesgade 87, 4. tv
2100 København Ø


×
Skriv
Ring
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk