Tlf: 4131 8199 | Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk
 • Koebenhavnskropsterapeut Kvinde Med Haender Paa Mave Ind I Maven
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Paa Laenden Og Haand Paa Firkantet Laendemuskel
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Under Skulderblad
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Finger Paa Skulderblad Med Arm I Bevaegelse

Klienterne siger

ØJENÅBNER - AT EN TIMES BEHANDLING KAN GØRE SÅ STOR FORSKEL.

Behandlingen hos dig har hver gang givet mig en større ro, og jeg har bedre kunnet overskue det hele igen.
Det har virkelig været en øjenåbner at en enkelt time kunne gøre så stor en forskel.

Mille 31 år

VOLDSOMT TRAUME FOR MIN KROP BLEV BEARBEJDET UNDER BEHANDLING AF MIT ARVÆV

Efter en dobbelt mastektomi* og rekonstruktion af begge bryster kontaktede jeg Ida for at få hjælp ift. væskeansamling og hævelse.

(*Mastektomi er fjernelse af bryst/bryster og brystvæv for at mindske risiko for dannelse af kræft for dem der er bærer af BRCA 1 eller 2 , eller genmutation eller en forøget risiko pga brystkræft i familien)

Allerede efter første behandling havde jeg en helt anden mobilitet omkring brysterne og skuldrene, hævelsen blev hurtigt bedre og arvævet er mærkbart mere bevægeligt og mindre knudret.

Selve behandlingen var effektiv men blid og det var enormt befriende at føle bevægelse og “flow” i kroppen.
Jeg fik også bearbejdet det traume der sad i mig som en knude og trukket vejret på en måde, jeg ikke havde gjort længe.

Kan på det varmeste anbefale Ida der er yderst kompetent, lyttende og behagelig som behandler.

Helle

DU LÆRTE MIG AT LYTTE TIL MIG SELV - FØRST DER BLEV JEG GRAVID!

Hej Ida
Jeg ved ikke om du kan huske mig. Men ville bare sige tusind mange tak for din hjælp for et stykke tid siden. Jeg har fået den skønneste datter som nu er 9 måneder og er helt sikker på det er din skyld, at det lykkedes at blive gravid.
For du har lært mig og min krop at kende, lytte til mig selv og ikke mindst sige fra.
Så et stort tak

Anne-Me P. 38 år

GÅR ALTID GLAD OG ROLIG FRA IDA

Jeg kontaktede Ida i slutningen af 2020 på grund af en række fysiske skavanker, som jeg har levet med længe, og enkelte i mange år. Jeg er stadig i behandling.
Ida er meget omsorgsfuld, har megen empati og lytter til sine klienter.
Jeg glæder mig til hver eneste behandling, der foregår i en dejlig og afslappet atmosfære, og går altid glad og rolig derfra.
Kan kun varmt anbefale behandlinger hos Ida, og takker for al den gode behandling jeg indtil nu har fået af hende – både massage, healing, samtaler mv. Ida er meget professionel.

Aase

LIVET BLEV SÅ MEGET BEDRE UDEN SMERTER!

Jeg har så længe jeg kan huske levet med muskelspændinger, fysisk uro og konstant tankemylder. Jeg synes ikke kendte til, at det kunne være anderledes. Næsten fra den ene dag til den anden kunne jeg ikke vaske mit eget hår. Jeg hørte om dig gennem en bekendt. Det er vildt så meget der er sket siden vores møde. Utroligt, hvordan mine smerter er forsvundet og hvordan min krop er fleksibel og jeg kan løbe og lave yoga. Jeg har tabt 10 kg og forstår nu at lytte til mig selv. Og så ser jeg frem til 2 runde når Corona ikke fylder så meget.

DU HAR LÆRT MIG, AT FORSTÅ MIG SELV!

Kæreste Ida, Jeg har tænkt på dig de sidste dage – det gør jeg nu engang i mellem
Nu er det mere end 1,5 år siden sidst og jeg har det rigtig godt. Jeg har lært så meget om mig selv hos dig. Og selvfølgelig – Jeg har lige haft et kortere stresstilbagefald – med en meget stram strube som et af de fysiske symptomer. Åhh hvor jeg vidste hvad det handlede om, takket være dig.

Susanne 53 år

HJERNERYSTELSE BEHANDLET MED KRANIO SAKRAL BIODYNAMIC TERAPI

Behagelig behandling. Ida er meget dygtig til det hun laver. Jeg havde pådraget mig en slem hjernerystelse med en blivende skade og havde stadig mange symptomer et år efter ulykken.
Ida har behandlet mig med Kranio Sakral Biodynamic Terapi. Det er en dybdevirkende, rolig og behagelig behandlingsform.
Jeg fik 6 behandlinger med 2 ugers mellemrum og det ændrede meget og har gjort stor forskel på min tilstand før og nu. Jeg har indtil videre god gavn af, at besøge Ida ca. hver 3
måned.

Tommy 44 år

BEHANDLING HOS IDA, ER NOGET JEG ALTID HAR HAFT BRUG FOR.

Jeg har været sygemeldt med stress i snart et år.
Mange af mine symptomer nakkespændinger, hovedpine, spændt mellemgulv og knude i halsen – forsøgte jeg at få behandlet hos fysioterapeuter, massører og logoterapeuter – men intet hjalp mere end et par dage.

Den behandling jeg får, når jeg er hos Ida, er på mange måder noget jeg altid har haft brug for. Fordi den tager afsæt i hele mig og ikke kun symptomerne. Min krop og mit sind hænger sammen, og det er tilgangen hos Ida. Jeg har fået det meget bedre efter jeg startede hos Ida, fordi Idas behandling har genetableret kontakten til min krop.

Nete 37 år

UDEN UNDTAGELSE! DET BEDSTE FOR MIG AT HAVE FUNDET IDA!

“Efter traditionel samtaleterapi hos flere forskellige psykologer, som desværre ikke rykkede det helt store for mig, fandt jeg Ida og startede hos hende. Det er uden undtagelse det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg har traumer fra både min barndom og mit voksenliv, og
Ida har en fantastisk forståelse for, hvor og hvordan traumer sætter sig i kroppen og sindet (nervesystemet), og hvordan man forløser dem. Jeg har i mange år haft søvnproblemer,men jeg har oplevet en markant forbedring, efter jeg er startet hos Ida.
Derudover er hun som behandler og menneske utrolig empatisk, rolig, forstående og varm, og det er vigtigt for mig, når man skal åbne op for noget, som er så personligt og følsomt. Ida får mine
allervarmeste anbefalinger.”

Anne 43 år

Kombination af samtale, rådgivning og kropsterapi var det rigtige for mig.

Det var en kollega som foreslog mig, at kontakte Ida. Det har ændret meget for mig. Kort fortalt, var min rygsæk fyldt til bristepunktet. Jeg kunne ikke få luft, halsen gjorde ondt, trykken for brystet, uro i benene og konstant smerter i kroppen.
Jeg kunne ikke mærke mig selv, og relationer var noget der var meget svært. Jeg har hos Ida gennem rådgivning, narrativ samtaleterapi og kropsterapi lært, at jeg kan differentiere mig fra andre og komme hjem til mig selv.
Jeg har fået en forståelse for hvorfor jeg har være verdensmester i mestringer. De har forhindret mig i at mærke ubehagelig følelser hos mig vrede, sorg, skyld og dyb tristhed. Følelser som jeg nu er bevidst om er muligt at rumme. Ida har lært mig, hvordan min krop taler til mig og jeg har lært hvordan jeg kan handle på min krops signaler og det giver ro i hovedet. Ida har en ualmindelig rolig, forstående og lyttende måde at møde andre på.

Camilla 36 år

PROFFESIONEL OG OMSORGSFULD KROPSAMTALETERAPI

Kan varmt anbefale kropsterapi hos Ida 🙂
Hun har været enormt omsorgfuld og professionelt og jeg har fra første møde følt mig hørt og forstået.
Efter mit forløb hos Ida, har jeg lært at mærke bedre efter hvilke signaler min krop sender mig og komme mere ud af mit hovede og ned i kroppen.
Tak for din medmenneskelighed og omsorgsfulde støtte! Jeg har hver eneste gang gået derfra mere rolig og glad end da jeg ankom.
Jeg sender al god vind til dig fremover 🙂

Louise 28 år

JEG KAN RUMME DE SVÆRE FØLELSER!

Jeg kom til dig, fordi en god veninde som havde haft et længere forløb hos dig talte så varmt om det du kan. Jeg blev mødt med en varme og et nærvær der fik mig til at føle mig tryg.
Jeg havde flere gange i mit liv set psykolog, men der skulle mere til nu, hvor jeg i længere tid havde været i krise og ikke kunne finde ro og mening med noget. Jeg var ramt. Det var en voldsom stressfyldt tid som udløste angst og depression. Ondt i skulderen. Min lænd låste tit. En knytnæve i maven, åndenød, søvnbesvær og ængstelig for livet. De første gange du behandlede mig sov jeg meget og havde allerede der dage uden uro og angst. Du løsnede min kæber. Jeg havde ikke vat i hovedet mere og min nakke blev mere fri. Du hjalp mig til at få mere plads indeni. Nogen gange gjorde det ondt og løsnede op, andre gange var det blidt og roen kom hurtigt af sig selv. Mig der blev tungere og tungere og ingen tanker. Det at vi også havde en samtale hver gang var vigtigt for mig. Du stillede mig altid gode spørgsmål. Du lyttede og var nærværende og stillede spørgsmål. Jeg fandt svar og lærte mig selv at kende. Jeg har lært at rumme de svære følelser og give plads til dem. Jeg er taknemmelig over at jeg kan mærke mig selv og mærker jeg er godt på vej. Tusind tak.

Kh Charlotte Nielsen 42 år

KROPSTERAPI GIVER FUNKY FORNEMMELSER!

Det her du laver, er seriøst det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Du er vild. Det er vildt! Der er så mange følelser. Jeg har gået rundt med en funky fornemmelse der giver mig en helt ny og anden måde at tænke om mig selv og mine omgivelser på.

Tore H 29 år

VIL ALDRIG STOPPE MED AT ANBEFALE DIG!

Hej Ida,
Jeg skriver til dig, da jeg har valgt at skifte til en kropsterapeut tættere på hvor jeg bor.
Det har været en rigtig svær beslutning, da jeg har været ufattelig glad for at gå hos dig! Men jeg kan mærke at det bedre giver mening for mig, da jeg synes det kostede meget tid og penge at komme til og fra København.
Men jeg er evigt taknemlig for at jeg fandt dig tilbage i sommers – for tror ikke jeg var kommet til hvor jeg er i dag, uden dig.
Jeg vil aldrig stoppe med at anbefale dig til alle der søger din ekspertise.
Tusind tak for din hjælp, dine lyttende ører og brugbare råd.

Kærlig hilsen Camilla 25 år

Kranio-Sakral Terapi Biodynamics behandling - Arbejder dybt indefra!

Når jeg får Kranio-Sakral Terapi Biodynamics behandlinger af Ida, går min krop ind i et felt, hvor den korrigerer selv.

Min krops vejrtrækning tager over og jeg får følelsen af at alle mine væv, mit sind, og mine emotioner arbejder sammen med noget stærkere og jeg når ind til min kilde.

Jeg bliver ladt op forløst, indsigtsfuld og let. Så lad mig på det kraftigste anbefale Idas behandling. Den arbejder dybt indefra.. Tak, Ida

Trine 50 år

Kropsterapi - Mærker forbindelsen mellem krop og sind.

Jeg har været ved Ida en del gange ifm. et efterslæb af PTSD. Ida har behandlet mig med stor forståelse både kropsligt og menneskeligt. Jeg er gået derfra hver gang med en følelse af, at de anspændte skuldre gled en smule længere ned og en anerkendelse af, at jeg ikke skal præstere for at fortjene ro og at have det godt. I Idas praksis sørger hun for, at give dig den rette kropsbehandling og kombinerer dette med visdom, som knytter ord på det din krop forsøger at vise. Det er nogle gange en rørende oplevelse og altid en lettelse at være til behandling ved Ida. Jeg er blevet en del klogere på mig selv og har fået bedre forbindelse krop og sind imellem. Kan klart anbefales!

5 stjerner fra Lotte Pålsson

De første uger uden smerter føltes som at få livet igen!

Jeg opsøgte Ida første gang i foråret 2019 med en voldsom spændingshovedpine, der bare ikke ville gå væk. Jeg havde på det tidspunkt haft hovedpiner on and off i mange år og prøvet et hav af forskellige behandlingsformer, men uden større effekt. Nogle gange havde massage og manipulation endda gjort spændingerne værre, så jeg var ret nervøs, da jeg skulle have min første behandling.
Heldigvis er Ida er meget intuitiv, og hun fornemmede hurtigt, at hun skulle gå forsigtigt frem. De første behandlinger var faktisk så blide, at det er svært at forstå, at de havde nogen effekt. Men dét havde de.

Allerede efter anden gang havde jeg ikke behov for at tage smertestillende medicin hver dag længere og efter 5-6 behandlinger var hovedpinen helt væk. De første uger uden smerter føltes nærmest som at få livet igen!
Efterfølgende er jeg fortsat med at få behandlinger ind i mellem, både som “førstehjælp” hvis spændinger et andet sted generer mig, men også som en form for fysisk og følelsesmæssig selvomsorg.

En af de ting, jeg sætter størst pris på ved Ida, er, at hun er så empatisk og lydhør.
For mig var den blide start afgørende for, at jeg kunne føle mig tryg og åbne mig for behandlingen. På samme måde var hun også fra starten god til at støtte mig i at mærke efter og sætte ord på mine behov, noget som tidligere har været svært for mig. F.eks. ville jeg ofte lade være med at sige det til en behandler, hvis noget føltes for hårdt/blødt/forkert, fordi jeg var bange for at støde eller såre vedkommende. Men fordi Ida direkte opfordrede mig til det – og samtidig i alt hvad hun gør udstråler, at hun hviler nok i sig selv og sin faglighed til at kunne tåle det – er jeg blevet bedre til at bede om det, jeg havde brug for. Nogle gange endda uden for briksen.

Mette, 42 år

JEG BLEV BEDRE TIL AT SLAPPE AF OG GIVE MINE FØLELSER PLADS!

Jeg startede til kropsterapi hos Ida, efter jeg havde prøvet psykologbehandling uden den store succes. På det tidspunkt var jeg meget ked af det og havde svært ved at slappe af i mine følelser. Allerede fra første gang hos Ida var jeg forbløffet og meget imponeret over, den måde Ida kunne læse mig på ved blot at trykke forskellige steder på min krop. Efter månedlig kropsterapi i godt et år har jeg det for det første meget bedre. Og hvad der måske er vigtigere, har jeg lært mig selv bedre at kende og er blevet bedre til at acceptere mine følelser og slappe af i dem.
Jeg har altid følt mig i trygge og yderst kompetente hænder hos Ida og kan varmt anbefale kropsterapi for alle, der har lyst til at komme i bedre kontakt med sig selv!

Eva, 28 år

BLEV HJULPET GODT PÅ VEJ VIDERE I LIVET!

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Ida. Jeg har lært min krop bedre at kende, og de signaler den sender mig. Man bliver behandlet i trygge rammer, hvor der er plads til alle slags følelser. Ida har været god til at tilpasse sig mig og mine behov på briksen, hvilket har hjulpet mig med at åbne op. Det har derudover hjulpet mig rigtig godt på vej i min rejse videre i livet og jeg vil anbefale Ida til alle som ønsker at afprøve kropsterapi.

Sandy 22 år

JEG HAR FÅET BEDRE SELVVÆRD OG SLUPPET MINE SMERTER!

Jeg kontaktede Ida i foråret 2018 grundet en fundamental manglende glæde i livet, jeg ikke selv kunne blive kvit med. Fra første øjeblik jeg befandt mig i Idas behandlingsrum følte jeg mig hørt, set og ikke mindst i trygge hænder.
Ida har hjulpet mig med både psykiske og fysiske skavanker såsom mit eget selvbillede og værd, og ikke mindst smerter i bevægeapparatet. Jeg kan ikke andet end give hende mine varmeste anbefalinger og et kæmpe tak for al den gode behandling jeg har modtaget af hende. Jeg har fået det så meget bedre.

Anne-Sofie Birkemose 32 år

Idas magiske hænder fik stille og roligt åbnet op

Kære Ida

Jeg har gået hos Ida i et år, en gang om måneden. Da jeg startede havde min krop det meget dårligt, som i rigtig dårligt. Den havde været igennem mange voldsomme og traumatiske oplevelser, på ganske kort tid. Jeg havde gået til psykolog, og mit hoved havde næsten fattet hvad der var sket, men min stakkels krop havde desværre ikke fattet det. Og det sled voldsomt på den og mig.
Idas magiske hænder fik stille og roligt åbnet op, fik min krop til at forstå og mit sind til at slappe af. Efter hver behandling fik vi en rigtig god snak om, hvordan jeg kom videre.

Midt i hele den proces, fik jeg en frossen skulder, det gjorde virkelig ondt. Ida var sikker på, det var en reaktion fra min krop på, at jeg nu næsten var i mål, at at jeg nu kunne slappe af, og jeg er ikke i tvivl om at hun havde ret.
Så startede vi med at få styr på min skulder, det er stille og roligt gået fremad. Fra intet at kunne med min arm, havde så ondt at jeg ikke kunne sove om natten, kan jeg stort set alt nu. Jeg har ikke ondt mere , og den er næsten helt mobil igen, skønt!

Jeg kan stært anbefale Ida, hendes behandling er ganske enkelt fantastisk. Tusind tak!

Kærlig hilsen Ulla Kristensen

FIK DYB INDRE RO - SOM JEG HAVDE SAVNET I MANGE ÅR!

Efter mange års stress, depression, angst, PTSD og diverse Behandlinger som medicin og psykolog , som ikke hjalp mig.
Jeg fandt Ida og fik behandlinger med BIODYNAMISK KRANIO SAKRAL TERAPI da det forener hoved og krop. Lige hvad jeg havde brug for.
Efter anden behandling mærkede jeg en ro som jeg havde savnet i mange år.
Derefter vidste jeg det var rette behandling jeg var i gang med.
Efter 6 gange var jeg klar til at stå på egne ben igen. Havde glæde, overskud og ro.
Ida’s behandling er guld værd og man bliver så taknemmelig.
Men jeg vil fortsat komme en gang imellem for at opretholde denne dejlige balance og ro i krop og sind.

Anonym kvinde 48 år.

ET RUM DER GIVER MULIGHED FOR BEARBEJDNING I RO OG TRYGHED!

Efter at have brugt mange år på samtale-terapi synes jeg ikke længere jeg rykkede mig. Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg stadig havde en tendens til at køre rundt i tankerne, lade angsten tage dårlige beslutninger, samt være trist og ked af det.

Derfor tænkte jeg, at jeg ikke havde noget at miste ved at prøve kropsterapi. Og det er jeg glad for, at jeg har givet en chance!
Hos Ida arbejder jeg med at mærke, hvilke signaler kroppen sender til mig, og samtidigt forbinde hoved og krop som en samlet enhed. Under kropsterapi får Ida løsnet op for spændinger, som primært kommer af min angst, hvilket helt automatisk fremkalder minder om barndommen og ungdommen som har været katalysator for min angst. Rummet omkring en giver dog en mulighed for at bearbejde fortiden i ro og tryghed.
Ida er super forstående overfor det man siger, og formår at konkretisere ens tanker og følelser til noget enkelt, men uden at negligere ens problemer, hvilket er super vigtigt for mig.

Efter hver gang jeg har været hos Ida, går jeg ud af døren og føler jeg endelig kan hvile i mig selv.

Jeg kan klart anbefale Ida!

DU HJALP MIG IGENNEM ANGST; MØRKE; FORTVIVLELSE OG OPGIVELSE!

Kære Ida,

Efter min stress for nu 2 år siden, har jeg jo været på kanten flere gange – og du har hjulpet mig igennem angst, mørke, fortvivlelse og opgivelse – og med at mærke efter i min krop.
Jeg har stadig meget at arbejde med, og min krop og hele mit system er lidt træt og slidt – bare efter en lidt hård uge i New york, og en uge med jetlag, har jeg været godt spændt op i venstre side, og også i højre.
Men det skræmmer mig ikke mere, jeg ved hvad det handler om. Om det nogensinde bliver helt godt, går helt væk, ved jeg ikke – men du har hjulpet mig med at mærke efter og lytte til de forskellige signaler min krop og system sender mig.

Og nok har jeg ikke en krop, styrke og system som da jeg var 20 mere, men du har hjulpet til, med at jeg nu har et helt andet gåpåmod med livet og dets udfordringer – min angst for min krops signaler, er forsvundet, jeg ved hvad det er, og forstår dem.

Tusind tak Ida, det har været en rigtig hård tid som jeg ikke var kommet igennem uden din hjælp!

Mange knus fra Lisbeth

IDA ER FANTASTISK!

Tusind tak for sidst!!

Da jeg kom hjem fra dig havde jeg det bare så godt i min krop! Og kunne mærke ting jeg ikke har kunnet mærke i 4 år! Men det kan jeg fortælle om næste gang vi ses

Her har du et par ord som jeg har skrevet ned:

“Jeg startede med at gå hos Ida for at få mere kontakt til min krop igen efter flere års stress og to graviditeter. Jeg læste nogle af hendes anmeldelser inden jeg tog afsted og tænkte at det lød for godt til at være sandt, men jeg tog fejl! Ida er FANTASTISK!

Jeg elsker den følelse jeg har i kroppen når jeg går hjem fra Ida, alt den kærlighed hun giver er bare så fantastisk! Hun har magiske hænder, når jeg går derfra kan jeg mærke min krop meget mere igen! Jeg er et helt nyt menneske, mere mig selv.

Er så taknemlig for den varme og kærlig som hun sender igennem min krop”

KH Maria

JEG KAN MÆRKE MIG SELV IGEN!

Jeg kom til Ida med en del stresssymptomer. Jeg havde gennem en del år været mere og mere presset og i høj grad undladt at tage vare på mig selv.

Da jeg startede hos Ida, kunne jeg ikke mærke sig selv og mine følelser. Fysisk kunne jeg ikke dreje min nakke, jeg havde en konstant brummen i øret, og jeg havde en følelse af ikke at kunne få luft. Ida har afhjulpet alt dette i løbet af få behandlinger. Hos Ida er ord overflødige. Gennem hendes tryk på kroppen, har hun fjernet min fysiske anspændthed, men mest af alt har hun givet mig et klart billede af hvad, der er årsagen til min stress. Jeg har fået en fornemmelse af mig selv igen og kan nu mærke både glæde, sorg, og frustrationer. Ida giver ikke svar, men har hjulpet min krop og mit indre til at give mig svarene.

Ida har en klar fornemmelse af hvad, der sker i kroppen. Det er som om, hun hele tiden er et skridt foran i forhold til hvad, min krop har brug for her og nu.

Jeg giver Ida mine varmeste anbefalinger og min største respekt.

Rikke Ulvedal

STØRSTEDELEN AF MIN VREDE ER VÆK!

Jeg har bare lyst til at fortælle, at du har ændret noget inde i mig. Men endnu bedre, har jeg indset hvor forkert jeg har anskuet mig selv og mine handlinger i meget lang tid! Der er en radikal ændring i min fornemmelse i min krop. Størstedelen af min vrede er væk, og er erstattet af erkendelse og positiv, men skræmmende afmagt. Jeg ser frem til endnu mere behandling hos dig.

Jacob Petersen 33 år

OPLØSNING AF SPÆNDINGER - DET MAN IKKE KAN TÆNKE SIG UD AF!

Da jeg skulle overveje uddannelsen til kropsterapeut selv ønskede jeg at afprøve behandlingen på egen krop. Fandt frem til Ida på nettet, da hun lå centralt og havde fået gode anmeldelser i forvejen.

Kom til Ida / Københavns kropsterapeut med ønske om at mærke hvilken effekt det kunne have, at få kontakt til kroppen – opløse spændinger – det man ikke kan tænke sig ud af. Og det virkede mega godt på mig. Ida er dejlig rolig, tillidsvækkende, og meget nærværende. Hun gav sig god tid til først at forstå hvad det var jeg ønskede at få ud af det. Et særligt rum hvor jeg følte mig helt tryg. Særligt i mave-regionen arbejdede hun på at få afspændt mig – og det gav tårer – ikke af smerte men af lettelse. Det var en behagelig behandling og hvor hun samtidig satte ord der passede helt i tråd med hvordan jeg havde det. Så vidt jeg forstod var hendes behandling til mig afstemt mit behov, og hun har flere retninger (forskellige behandlings-metoder) at trække på. Kan absolut anbefale Idas behandlinger

Julia Kjær Hansen

JEG SOVER UDEN SMERTER OG LIVET ER BLEVET POSITIVT IGEN

Jeg fandt desværre Ida lidt sent, ( kunne ha sluppet af med mine smerter meget før) da jeg på det tidspunkt havde gået med en frossen skulder i over et år, med så voldsomme smerter, side op om natten og græde, ikke at kunne klare at leve på denne måde mere, så voldsomme var smerterne 😢 Jeg havde prøvet forskellige alternative behandler, der ærligt meldt ud at de ikke kunne hjælp mig, der hvor jeg var pt med skulderen.

Så faldt jeg over Ida’s hjemmeside, hvor ordet smerter i skulder fangede mit øje, fra en der også havde skrevet en anmeldelse. Jeg var hos Ida 7-8 gange til KROPSTERAPI – HOLDA OP nu kan jeg løfte mine arme, jeg kan vaske mit hår, jeg SOVER uden smerter og livet er blevet positivt igen. Det har været det hele værd at komme hos Ida 😙😙 og Ida kan en hel del mere end dette, jeg har beskrevet. KROPSTERAPI, AKUPUNKTUR, HEALING,MASSAGE, TERAPI, SAMTALE OG MEGET, MEGET MERE OG MEGET PROFESSIONEL 👍👍 KAN VARMT ANBEFALE IDA. TAAAK IDA ❤

Susanne Lauridsen

BONUS! BLEV GRAVID EFTER 5 ÅRS KAMP!

I forbindelse med et stress forløb ledte jeg efter et sted hvor jeg kunne få skabt sammenhæng mellem hoved og krop igen. En psykolog hjalp mig med at få styr på øverste etage men det var som om at kroppen ikke rigtig fulgte med. Ved et tilfælde faldt jeg over Idas annonce og jeg har ikke et sekund fortrudt. Som bonus, ud over at være kommet ud på den anden side af mit stress forløb, lykkedes det efter fem års kamp at blive gravid og jeg kan nu sidde og kigge på den dejligste dreng på tre måneder. Jeg er ikke i tvivl om at Ida er en meget stor medvirkende årsag til at det endelig lykkedes ved at skabe balance i min krop igen. Ida får min varmeste anbefaling

Anne Mette Toft

LIVSFORANDRENDE, BÅDE PSYKISK OG FYSISK - GAMLE TRAUMER BLEV BEARBEJDET!

Da jeg startede hos Ida i april 2017 havde jeg ingen ide om, hvad det ville komme til at betyde for mig. Jeg kan kun beskrive det som livsforandrende, både psykisk og fysisk. At få løsnet gamle traumer og få dem bearbejdet har gjort en enorm forskel for min livsglæde og trivsel.

Samtidig har en ændret kropsholdning helt konkret gjort, at de problemer jeg havde med mine fødder højst overraskende er gået over, og at indlæg i skoene er fortid.

Jeg kan kun anbefale kropsterapi hos Ida!

/Sigrid

DET ER GÅET OP FOR MIG: ANGSTEN ER BLEVET EN SLAGS "FALSK" TRYGHED FOR MIG!

Ingen angstanfald overhovedet. Min familie er begyndt at række ud til mig og det hjælper helt vildt meget, og jeg øver mig nu også i at åbne op. Tillid skal genskabes. Jeg begynder at kunne skelne mere mellem hvad der er stress og hvad der er angst. Jeg mærker overbelastningen meget hurtigere end før og det gør at jeg nu oftere kan stoppe op og undgå at det udvikler sig til angstanfald.

Rigtig rart.

Camilla

DYGTIG, PROFESSIONEL OG TILLIDSVÆKKENDE!

Idas behandlinger har været utrolig givende. Meget dygtig, professionel og tillidsvækkende. Kan klart anbefales.

5 stjerner fra Jakob Myrhoej

MINE SMERTER I HOFTEN FORSVANDT!

Jeg kom til Ida i forbindelse med en hofte der smertede.

På det tidspunkt var jeg i et udredningsforløb med mere traditionelle behandlingsformer. Idas behandlinger har uden tvivl suppleret og afhjulpet mit problem men mest af alt også afdækket årsagen til min hofte pludselig ikke ville som jeg ville. Ida er super dygtig og kompetent og min krop elsker det hun udretter – tak for hjælpen Ida. Jeg giver 5 stjerner

Mette Boll

6 ÅRIG PIGE MED ANGST FOR AT SPISE!

Min datter på næste 6 år havde en grim oplevelse med en fransk kartoffel der kom galt i halsen.

Det fik min datter til at blive bange for at spise og synke mad. vi skulle på ferie en uge efter og vi havde derfor brug for at hun kom i gang igen med at spise og synke mad.

Vi har brug for hjælp og tog derfor kontakt til Ida Charlotte Salomonsson for at få hjælp til at vores datter kunne kom i ”kontakt” med hendes mave (som var sulten) og for at kunne  be-arbejde hendes angst for at spise/synke. Vi har en rigtig positiv oplevelse og vores datter kan i dag husk stedet hvor vi var til kropsterapi når vi går forbi. 

Mark ( far )

5 STJERNER ER SLET IKKE NOK!

Efter et kollaps i efteråret 2017, som førte til en sygemelding pga. stress vidste jeg med det samme at psykologer ikke skulle være en del af min helbredelse, da jeg havde brug for at komme ud mit hoved og ned i kroppen.

Jeg undersøgte de forskellige muligheder der fandtes og mit valgt faldt på Københavns Kropsterapeut, noget jeg IKKE har fortrudt!. Ti dage inde i min sygemelding får jeg en tid hos Ida og her bliver jeg mødt af et empatisk, varmt og autentisk menneske som formår at skabe en atmosfære som gør at jeg med det samme føler mig tryg, tillidsfuld og set.

Mit forløb – som dags dato har varet i fem måneder og otte behandlinger- har været noget af en følelsesmæssig rutchetur; Jeg har på briksen både ligget og grinet og er brudt fuldstændigt sammen efter en slags berøring af låret, men allervigtigst var at jeg allerede efter første gang mærkede en forbedring fysisk og psykisk.

Kropsligt begyndte jeg at kunne sove igen, hjertebanken stoppede og min krop som var meget hård og anspændt begyndte at slappe af igen. Jeg kan idag mærke min krop og hvad den prøver at fortælle mig.

Psykisk har jeg oplevet en større selvkærlighed. Jeg er blevet bedre til at sige pyt og det er som om at der forsvundet en slags vrede inden i mig. Ligeledes har jeg ændret på nogle uhensigtsmæssige handlemønstre, dette er sket på et bevidst og på et ubevidst plan. Jeg kan kun give Københavns Kropsterapeut og Ida mine allerbedste anbefaling, da jeg er SÅ taknemlig for at jeg valgte Ida som min behandler, da det er det bedste jeg har gjort for mit velbefindende. 

Rikke Frøberg,  45 år

JEG HAR ALDRIG PRØVET NOGET LIGNENDE!

Ida kan noget særligt! Man føler sig tryg i hendes hænder som på en næsten magisk måde finder gamle lagrede følelser og spændinger. Jeg har aldrig prøvet noget lignende!

Kan kun varmt anbefales!

Katrine Højbye

SVÆRT AT SÆTTE ORD PÅ HVAD IDA KAN!

Det er faktisk svært at sætte ord på, hvad Idas behandlinger gør ved en. Men det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv!  Ida hjælper mig til at blive bevidst om mig selv, og den bagage jeg bærer rundt på, som fundamentet for den jeg er. At (turde) finde ind til kernen af mig selv, og den ro der er der.

Det er en proces, hvor jeg lærer mig selv at kende på en helt ny måde.

Klient

ANDERLEDES END MASSAGE!

Det er en flot hjemmeside

Samtidig ved jeg det er Go behandling
Det kræver tålmodighed da det anderledes end alm massage osv
Kan mærke forskel og det vigtigt i min situation efter mange år med smerter 

❤️ THOMAS 

STRESS SYGEMELDING - FIK DET BEDRE MED MIG SELV FRA GANG TIL GANG.

I forbindelse med en stress sygemelding valgte jeg at begynde behandling hos Ida. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt!!

Fra første møde følte jeg mig passet på, forstået og i gode hænder. Jeg kunne mærke hvordan jeg fik det bedre fra gang til gang, og den indledende samtale som Ida tager sig god tid til hver gang, var næsten det som hjalp mig mest. Ida er en meget klog kvinde, som får dig til at føle dig totalt forstået og mødt lige hvor du er. Jeg har netop afsluttet mit forløb – efter 7 måneder behandlingsforløb. Jeg føler mig mere grounded, i kontakt med hele mig og med en større tillid til at det jeg føler er rigtig! Jeg har besluttet at besøge Ida engang imellem for lige at sikre mig at jeg har hele mig med i mit liv.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Ida. Det har jeg svært ved at forestille mig at man kommer til at fortryde!!!

Knus

STIFT KNÆ BLEV BØJELIGT EFTER BESØG HOS IDA

Efter at have fået en knæprotese for 2 år siden, blev det opererede ben ubøjeligt og stift, på trods af, at jeg lavede øvelser i lang tid. Efterfølgende, efter 1 ½ år, fik jeg tilbudt en operation fra hospitalets side, hvor de i narkose ville knække arvævet, og bagefter var der 3 måneders intensiv træning. Jeg valgte imidlertid at søge på nettet og faldt over Ida Salomonsson hjemmeside, hvor der stod, at hun ved specielle teknikker kunne blødgøre arvæv og bindevæv. Og jeg må sige, at det – efter 4 behandlinger – virkelig har gjort en forskel.

Ida salomonsson arbejder med forskellige teknikker, der giver blodgennemstrømning og gennemstrømning i lymfesystemet, og derved i arvævet. Specielt efter første besøg hos hende kunne jeg bruge motionscyklen hvilket havde været umuligt før. Det gør ondt, men hun er god til at huske én på at slappe af, og så bliver smerten til at holde ud. Jeg har været hos Ida 4 gange nu, og knæet er virkelig blevet mere mobilt, så jeg er optimistisk og regner med at nå mit mål, nemlig at kunne cykle på gaden.

årgang 44

BLOD - SVED OG TONSVIS AF TÅRER

IDA er toppen. Hun er limen der har holdt sammen på mig de sidste 3 måneder. Der har været en del modgang og storm og jeg var væltet hvis ikke det var for IDA, der fik mig og mine begge min ben til at blive plantet på jorden og gjorde jeg kunne holde til stormen, det vil betyde så meget for mit fremtidig liv. Jeg er nu så heldig at hun har taget min store dreng ind, som er i gang med et svært stykke arbejde med sig selv og som kræver alt . Blod sved og tonsvis af tårer. Men med IDAS støtte er jeg slet ikke et sekund i tvivl om han vinder kampen.. 

Ida Charlotte Oxenvad Salomonsson jeg takker dig for din kæmpe forståelse for min dreng og mig. Du er et fantastisk menneske. Var alle som dig var der overflod af kærlighed og had krige ville være et ukendt fænomen.

TAK FORDI DU VAR DER FOR MIG.

Maria 40 år

STRESS - KROPSTERAPI FIK KROP OG SIND TIL AT SAMARBEJDE

Kære Ida. Jeg kom til dig efter at have set din side på Facebook. Var på daværende tidspunkt sygemeldt med stress. De hjemlige rammer du arbejder i gjorde, at jeg hurtigt følte mig til rette, og din ro smittede også hurtigt af, uanset hvor stresset jeg var når jeg kom.

Jeg komittede mig til et længere forløb, da jeg har det med at smutte “hurtigt videre”. Det var en god beslutning, for vi kom derved helt ind under huden. Du har en fantastisk evne til at huske alle små detaljer vedrørende ens forløb, og det betyder rigtig meget når man krænger sin krop og sjæl ud på en briks.

Jeg gik altid fra dig med en bedre følelse end jeg kom med, og sammen fik vi min krop og mit sind til at samarbejde bedre end de længe havde gjort.>Kan kun anbefale folk med diverse skavanker at lægge vejen forbi din briks og dine evner.

TAK fordi du var der da jeg havde brug for dig.

Henriette 47 år

BESØG VED IDA, D. 17.10.2017

Beskrivelse af hvad jeg ville kalde en spirituel oplevelse (?)

Jeg følte mig i dag ikke på nogen særlig måde, og bare lidt groggy pga. druk aftenen før. Jeg fortæller Ida mens hun går i gang som hun plejer at jeg lige skal nogle overspringshandlinger igennem inden jeg føler mig klar til at tage mig sammen til at gøre nogle ting der vil gøre det bedre for mig. Jeg er ikke specifik. Ida bemærker spændthed i højre side. Begge lår. Højre arm. Arbejder så med at holde tryk på min mave forskellige steder og når hun trykker og holder det i området under brystbenet henover mavesæk-regionen vel, hvor jeg oplever en kugle af blåt med violet slør brede sig ned i maven, ligesom fødes nede i min mave og som gør mig enormt glad. Der er en bølge fra maven af dejligt som går igennem mig og smerten ved trykket aftager og jeg tænker på hvor glad Camilla var til festen og hvor glad hun var for min farvelkrammer og jeg er lige ved at græde. Kan ikke huske om Ida så tager i mine arme eller hvad, men hen mod slutningen af sessionen arbejder hun med min ryg, hvor begges hendes hænder ligger med et vist pres i forlængelse af hinanden henover midten af min ryg.

Trykket er på en måde så tilpas at jeg glider hen i en døs eller lign. og trykket bliver en del af min krop, og jeg ser for mig i en drøm, hvordan der inden i mig fremkommer, det sted hvor trykket er, en form som en glat, konkav bønne, to næver stor, i en lyseblå mat glød. Omkring ”bønnen” er der en lyseblå tåge i mørkere nuance af lyseblåt som breder sig som en langsom eksplosion i vakuum (uden modstand og ikke egentlig som farve i vand der kan trækkes til at sprede sig hurtigere end bare diffusion vha. trækpapir sådan som jeg først forsøgte at forklare det). Der var en rislende følelse i kroppen der fulgte med udbredelsen af tågen. Og en stor følelse, som et barn der vender sig i maven, der hverken føles som varme eller kulde men som et sus af bevægelse. Energi som spredtes.

Fik ikke som sådan nogen emotion som den kærlige jeg oplevede på mavesiden, bare at det føltes ’wow’. Det var som om jeg var inden i en drøm og betragtede det. Næsten samtidigt siger Ida at hun kan mærke noget bevæge sig i højre side og sjovt nok kan hun også mærke ”ekspansionen fra eksplosionen” i begge retninger igennem min krop uden at jeg er i stand til at beskrive det særligt godt i min slummer-tilstand. Bagefter var der en følelse af lettethed, og jeg var ret omtumlet. Pludselig, da jeg havde fået tøj på, mærkede jeg at jeg meget akut skulle på toilettet. Jeg kommer hjem og tømmer mig fuldstændig af to omgange og får lidt kvalme som går væk og fryser lidt. Jeg spiser og drikker og sover i to timer og har det som jeg plejer nu.

Bare stadig lidt træt.

Klient

BLODET BRUSER OG KROPPEN BLIVER LET

Jeg kommer hver 3 uge og får hjælp med nervesmerter i ryg og ben. I dag igen en dejlig tur til min kropsterapeut Ida Charlotte for at blive let i kroppen og få blodet til at bruse rundt 😊 føler glæde.

VAGN 57 år

HEALING MED KROPSTERAPI!

Tusind tak for hvad du har gjort for mig! Jeg kan mærke en ekstrem forskel i hvordan min krop har det. Jeg føler jeg kan mærke mig selv, på en måde jeg ikke i lang tid har kunne føle, uden frygt og  tungt forsvar.

Rasmus 30 år

HJULPET IGENNEM TRAUMER!

Nu får jeg endelig skrevet tilbage til dig.

Meget stor tak for al din dejlige behandling. Jeg har det stadig godt og er nærmest smertefri hver dag.

Jeg har haft travlt med en masse og så er jeg gået hen og blevet gravid!

Selvfølgelig meget tidligt, men ikke desto mindre er den der 🙂 vi er lykkelige.

Jeg vil gerne skrive en anmeldelse til dig:
Kan på det var varmeste anbefale Ida, som har hjulpet mig gennem traumer af både psykisk og fysisk karakter. Hun har en helt særlig tilgang til behandling, tankegang og livet, som gør, at man altid går derfra som et healet menneske.

Mange knus Louise

GENNEMGÅET FLERE MAVEOPERATIONER OG KAN NU TRÆKKE VEJRET UDEN SMERTER!

Jeg har en del arvæv i maveregionen efter 4 store operative indgreb.  Det giver mig gener i form af smerter og besværet vejrtrækning.

I løbet af mine første 4 behandlinger hos Ida, har jeg oplevet en lettelse og en begyndende oplevelse af, at den følelse af at være sammenbøjet forover pga smerter langsomt løsnes. Min vejrtrækning er for hver gang blevet dybere og efter min 4. behandling oplever jeg at at kunne trække vejret helt ned i bugen uden smerter, for første gang i årevis.

Ida taler mig hver gang igennem ubehag og vejrtrækning og jeg lærer at sige av og slippe istedet for at ‘klare det’.
Jeg føler en enorm lettelse og ser virkelig frem til mit videre forløb og hvad der følger .

Jeg glæder mig til at min brystkasse åbnes og min forside igen forlænges – så jeg ikke mere går sammenkrøllet omkring min arrede mave.

Jeg kan varmt anbefale Idas kompetente behandling.

Kvinde 34 år

DU HAR HJULPET MIG TIL AT FÅ ET BEDRE LIV!

Kære Ida.

Mange tak for dine gode behandlinger, du har hjulpet mig til at få et bedre liv.

Gennem dig har jeg lært at forstå at min krop og sjæl hænger uløseligt sammen, og at der skal være balance begge steder.
Jeg har været gennem nogle behandlinger hvor oplevelser var meget voldsomme, med store energiudladninger og en følelse af kroppen jeg aldrig før havde prøvet. Andre gange var behandlingerne ikke så voldsomme for mig, men de gav mig altid fornemmelsen af at det var et skridt på vej mod noget bedre.

Mit sind er blevet lettere og jeg har nu gennem Ida forstået hvordan jeg skal tackle mig selv så min hverdag bliver meget bedre.
Jeg har bl.a. takket være Ida, opnået stort vægttab, indre ro og livsstilsomlægning som jeg ikke troede var muligt.
Mange tak for al din hjælp.

Klient

ANGST, KRAMPER FRA SPÆNDINGER. HAR DET GODT NU!

Jeg var på vej til at ødelægge min krop med angst spændinger over det hele. Fik kramper når jeg strakte mig, gentagne hold i ryggen og rigtig mange smerter som Ida nu har minimeret. Det er længe siden jeg har haft det så godt. Tak Ida, du kan i den grad nogen ting.

Ilse Johansen, 58 år

JEG HAR IKKE ANGST MERE!

Kære Ida, ved godt at jeg skulle skrive til dig for langtid sorry. Vil sige at du har været en stor hjælp for mig og det sætter jeg stor pris på.

Jeg har ikke angst mere og jeg føler at jeg er kommet ovre på den gode siden jubiiii.

Føler at der er ikke mere jeg skal arbejde med og har det godt på alle måder.

Kæmpe knus Claus 50 å

ANGST ER FALMET BETYDELIGT!

Efter tre behandlinger har jeg en oplevelse af, at min angst er falmet betydeligt. Det giver rigtig god mening, at forsøge at få krop og hovede til at “tale” sammen og lære at mærke og tyde sin krop, og de tegn kroppen giver en.

Karina Kannegaard, 40 år, Amager

KROPSTERAPI, EN ØJENÅBNER OG NYT SYN!

Kære Ida.

Her kommer min anbefaling, som du er velkommen til at bruge på din hjemmeside og andre relevante sider. Jeg ønsker at være anonym, men du kan evt. skrive ‘Kvinde, 38 år’ under.

Hvis der er mulighed får at give stjerner, giver jeg max antal. 🙂

“Efter at der var sket ændringer i min livssituation, oplevede jeg manglende kontakt til min krop, jeg havde følelsen af ikke at være tilstede i min krop – lidt som at være i “en bobbel”. Jeg havde arbejdet mentalt med min nye livssituation, men mærkede at jeg havde brug for en anden (kropslig) tilgang, og kontaktede derfor Ida.

Ida har hjulpet mig med at få øje på gamle mønstre, som viser sig i kroppen, og som jeg har brug for at tage hånd om. Det er utrolig givtigt at få kropsbehandlinger hos Ida, det hjælper mig til at mærke og forholde mig til min krop. For mig er det en stor øjenvågner, og har givet mig et nyt syn på min situation!

Ida er utrolig nærværende, hun har virkelig god fornemmelse af kroppen/personen hun behandler, hun formår at skabe et trygt og rart rum, hvor det er trygt at åbne sig op. Jeg kan kun give Ida mine bedste anbefalinger!”
Ha’ en god dag.

Kh Kvinde 38 år

KOMPETENT BEHANDLING OG NYT SYN!

Sådan skrev Signe til mig i efteråret 2016

Kære Ida

Jeg hedder Signe og er 24 år. Jeg har i flere år haft bøvl med mine hofter, mest den venstre. Den kan have det fint i flere uger, men kan så smerte i flere dage efter gå- eller løbetur. Også bare ud af det blå. Flere andre i min familie har samme problemer, men de har allesammen blot fået tilbudt gigtpiller og binyrebarkhormon hos lægen, da man ikke kan “se” noget. Jeg synes det er meget uholdbart og dybt problematisk, hvis jeg skal være på gigtpiller resten af mit liv, for at kunne dyrke let motion, og har derfor undgået lægevejen. Udover hoften bliver jeg også nemt træt og øm i ryg og skuldre.

Jeg har nu endelig besluttet mig for at lytte til min krops klagesang, og derfor skriver jeg nu til dig 🙂

Har du mon tid og lyst til at hjælpe mig?

Venlig hilsen
Signe

Og efter et forløb skriver Signe nedenstående om hvordan det er gået.

Kompetent behandling og vejledning!
Kære Ida

Jeg lovede dig i tidernes morgen en anmeldelse efter mit forløb hos dig i vinters, men så kom der en flytning i vejen og jeg fik den aldrig skrevet. MEN sådan skal det ikke være, for jeg skylder dig et kæmpe stort tak for din meget kompetente behandling og vejledning med mine hofter. Jeg kan ikke finde ud af at skrive en anmeldelse på google, så nu får du den bare her, så kan du sætte den ind på hjemmesiden. Efter mit forløb hos dig er jeg nærmest smertefri i hofterne. Jeg kan stadig blive øm ved lange gå- eller løbeture, men uprovokerede jag i hoften og besvær med at komme ud af sengen om morgen er fortid.

Tusind tak fordi du hjalp mig til at se sammenhængen mellem mine kæber, mine skuldre, mit åndedræt og mine hofter. Jeg øver mig stadig i ikke at spænde i kæberne, og skuldrene ryger hele tiden længere og længere ned. Jeg har allerede anbefalet dig til flere i min omgangskreds, og det vil jeg blive ved med.

Hav det rigtig godt, og endnu engang tusind tak for din hjælp.

De kærligste og varmeste hilsner
Signe

STRESSRAMT UDEN KONTAKT MELLEM HOVED OG KROP!

Kære Ida

Jeg var lidt i panik, da jeg kontaktede dig for nogle uger siden. Jeg havde nemlig en klar fornemmelse af at der ikke var kontakt mellem mit hovede og min krop.

Jeg fortalte dig om min situation, om at være stressramt efterfulgt af cykeluheld med flere brud i hovedet og alle de psykologer, terapeuter og coaches som jeg har talt og talt og talt med om min situation.

Alle de ord blev på et tidspunkt bare for meget, jeg orkede simpelthen ikke at tale mere, for jeg var nået til et punkt, hvor ordene begyndte at føles tomme, som om jeg bare kørte på repeat og slet ikke kunne mærke mig selv.
Jeg har nu fået 2 behandlinger hos dig og WAUW, jeg har en krop!!!! Og jeg kan mærke den!!!

Ida det er så fint det du gør. Jeg føler mig i så gode hænder og jeg føler mig så tryg, også når vi kommer i kontakt med gamle ophobede følelser. Det er som om vi har gang i en kæmpe hovedrengøring. Noget er smidt væk og andet har fået ny plads i mig. Alt det der allerede er smidt ud, har givet ny plads i min krop. Lige nu føles det skønt at der er blevet plads til at trække vejret, helt ned i maven.
Du får min varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til at fortsætte min rejse, i dine trygge hænder.

Jannie, Brønshøj

EN REJSE I KROP OG PSYKE!

Københavns Kropsterapeut har modtaget følgende ord om en rejse i krop og psyke.

Jeg har levet et liv hvor jeg har passet bedre på andre end mig selv.
En dag sagde kroppen stop og det eneste jeg kunne var at ligge i min seng ude af stand til at bevæge mig.

Det har siden været en lang kamp for at vende tilbage til livet, ikke som den jeg tidligere var men en ny udgave af mig som jeg skulle lære at forstå og acceptere.
Under Ida’s behandling foretager jeg en forunderlig rejse hvor min krop bliver løst op på en måde der frigiver energi og skaber kontakt til de sider af mig, jeg har haft så uendeligt svært ved at holde af.

Det er som at være på en rejse hvor jeg ikke ved nøjagtig hvor jeg ender, men det er som det skal være. Tak for dig Ida.❤️

Pia T. 46 år Allerød

BRÆNDER FOR SIT FAG!

Jeg kan også kun varmt anbefale Ida. Hun er virkelig dygtig og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for sit fag. Jeg var så heldig at vinde et gavekort til en times behandling, men kom desværre lidt for sent pga trafikken til Kbh og var vist lettere stresset, da jeg endelig ankom.

På rekordtid fik hun mig væk til en helt anden verden. Jeg har oplevet at mærke min krop – sådan rigtigt. Jeg ved derfor, at Ida er den rette til at afhjælpe min krop for stress og smerter samt hjælpe mig med at have fokus på at “trække vejret rigtigt”.

De efterfølgende dage var jeg træt og fuld af energi samtidig. Mærkelig kombination, men det fungerer meget godt.

Så hvis du synes, at du fortjener at få det bedre i din krop og sjæl, så kan jeg kun sige: “tag og prøv Ida – Københavns Kropsterapeut”

Lea Petersen Hillerød

REDSKABER EFTER 4 SVÆRE DEPRESSIONER!

Rigtig dejlig oplevelse af Kropsterapi. Godt for krop og sjæl. Jeg har haft 4 svære depressioner og stoppet med min medicin og Ida har givet mig nogle redskaber til at komme videre.

Ida er god til at fornemme hvad man har brug for og udføre det i praksis.

Connie Larsen 53 år Amager

FORSØGT GRAVID I 4 ÅR - KOM SOM “SIDEGEVINST”

Kære Ida.

Jeg skrev i efteråret, at jeg ville vende tilbage efter pause i nov/dec. Der er sket det dejlige, at jeg er blevet gravid 😊 Derfor vælger jeg at stoppe helt med kropsbehandling.

Du skal have kæmpe tak for den behandling, jeg har modtaget af dig, din imødekommenhed, dit nærvær, professionelle behandlingsteknikker og gode råd. Jeg valgte kropsbehandling, fordi jeg manglede supplement til terapi og fordi min krop gjorde ondt af at bære på en stor sorg. Din behandling har været utroligt givende. Det pudsige var, at min mand og jeg havde prøvet at blive gravide i et år og efter 4 måneders kropsbehandling, lykkedes det som “sidegevinst” til alt det sorg, der blev løsnet og frigivet fra min krop.

Kærlig hilsen fra en glad gravid – Lotte Rasmussen 41 Christianshavn

SLEMME SKULDERSMERTER GIK VÆK EFTER 2 BEHANDLINGER!

Har haft slemme muskelsmerter, omkring højre skulder i flere måneder. Spist stærke smertestillende piller, fået akupunktur og masser af massage, men disse behandlinger holdt kun smerten lidt fra livet. Bliver anbefalet, at prøve kropsterapi hos Ida. Efter den første behandling bliver mine smerter kraftigt reduceret, efter anden behandling er smerterne helt væk.

Det er ikke sidste gang, at jeg skal have behandling hos kropsterapeut Ida.

Jeg giver hermed 5 stjerner ud af 5

Dorte Jensen 58 år Køge

GIGT AKTIVITET NÆSTEN IKKE EKSISTERENDE MERE!

Jeg kontaktede Ida, efter anbefaling fra et familiemedlem, da jeg har haft leddegigt i 4 år og begyndte at få gigtaktivitet i mit brystben for 2 år siden. Lægerne på hospitalet har ikke kunnet hjælpe mig med smerterne eller en behandling, men efter et halvt års behandling hos Ida er jeg stort set smertefri. Hendes behandlinger har yderligere afhjulpet min daglige spændingshovedpine og min gigtaktivitet i både hænder og fødder er næsten ikke eksisterende længere. Jeg vil uden tvivl anbefale specielt leddegigtpatienter at prøve Idas behandlinger, da det har givet mig et kæmpe overskud i hverdagen, både fysisk og psykisk.

Signe Larsen, 24 år fra København

FIK RO I KROPPEN!

Jeg har været til behandling hos Ida 4 gange.

Mit første møde med Ida var meget positivt, der er god stemning, hun er en meget behagelig behandler. Efter min første behandling gik jeg med en behagelig ro i kroppen, og det var lige præcis det jeg trængte til.

Jeg vil til hver en tid vende tilbage til Ida, hvis jeg får brug for det igen.
5 stjerner herfra 🙂

Sabrina Aundal 30 år København

REIKI HEALINGSFORLØB!

Jeg har haft et healingsforløb hos Ida, og har været rigtig glad for det.
Det har været et pusterum for mig, og den ro jeg har mærket hver gang, tager jeg med mig videre.

Ida er sød og behagelig, og har guidet mig i forhold til hvad jeg kunne arbejde videre med, som eksempelvis vejrtrækning.

Tak for denne gang!

Amalie 26 år

SKULDRE LANGT MERE AFSLAPPEDE!

Kære Ida!

Efter nu 4 behandlinger i hænderne på dig – sidder mine skuldre langt mere afslappede og lige – min iskias har det som chokolade til kaffen – når jeg vel at mærke holder mig fra for lave køkkenborde og andre mærkværdige stillinger – så det arbejder jeg fortsat med – stor forskel allerede !

Kh Stefan

IDA ER GOD SOM HEALER!

Jeg kan varmt anbefale Ida som healer. Hun er nærværende og meget professional. Jeg fik meget ro og nogle af mine smerter, som for eksempel den der har plaget mig de sidste 6 år under venstre skulderplade, forsvandt under en behandling og var væk i et par uger. Den er meget sporadisk vendt tilbage men meget svagt. Når man kommer hos Ida, føler man, at man bliver taget alvorligt og hun giver sig altid tid til en snak om oplevelsen og videre forløb. Hun er god.

Patri Cia Brønshøj

IDA ER SOM FØDT TIL DET, MED INTUITION OG ÆGTE INDLEVELSE!

Meget dygtig ingen tvivl om at Ida har erfaring og ved hvad hun gør, men det der adskiller Ida fra andre jeg har været i behandling hos, er at jeg føler at Ida er i sit rette element. Det er ikke bare en uddannelse der ligger bag, hun er som født til det, med intuition og ægte indlevelse. Hvis det ikke var så misforstået et ord ville jeg bruge ordet Healer på den bedste måde.

Per Hector

PROFESSIONEL OG EMPATISK!

Jeg er utrolig glad for de behandlinger jeg har fået hos Ida. Det gav et meget tiltrængt frirum hvor jeg kunne komme i kontakt med mig selv igen. Ida er meget professionel og empatisk og jeg følte mig hele tiden i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Københavns Kropsterapeut.

Kim Roy

IDA ER LYTTENDE, OMSORGSFULD OG VIIS!

Min oplevelse er, at Ida er en fantastisk behandler. Hun er lyttende, omsorgsfuld og viis. Hun kan både være blid – og samtidig være god til at tage fat, og finde ind til de steder, der virkelig rykker og giver en forløsning. Jeg føler mig mødt og set og tryg i Idas hænder, og kan anbefale en behandling hos hende på det varmeste.

Marianne Sørensen 52 år Nørrebro

IDA AFLÆSER EN MASSE TING, SOM HUN BARE FORNEMMER OG MÆRKER!

Jeg kom ind til Ida første gang uden at turde håbe på nogle vedvarende, konkrete resultater, der ville vare ved efter behandlingen. Jeg har nemlig aldrig “vovet” mig ud i alternative behandlere før.

Dog måtte jeg sande, at efter første behandling var jeg så afslappet, udmattet og træt, som jeg sjældent har følt det! Samtidig var der sat gang i nogle tanker om gamle vaner og tilbagevendende ledsmerter.

Derfor startede jeg et forløb op hos Ida, som har skabt en øget bevidsthed om mig selv. Helt konkret har jeg lært, hvordan jeg kan bruge min vejrtrækning til at mærke efter i kroppen. Jeg kan rent fysisk mærke, at jeg trækker vejret på en anden måde nu end før, når jeg tager en dyb vejrtrækning! Der er simpelthen blevet åbnet op.

Ida aflæser en masse ting, som hun bare fornemmer og mærker, men hun er aldrig dybere ind, end jeg har været klar til. Jeg kan klart anbefale Ida som kropsterapeut både ved smerter og til at få en øget bevidsthed og ro omkring sig selv.

Lotte Jørgensen Amager

YDERST EFFEKTIVT FOR KROP OG SJÆL!

Jeg kan kun på det varmeste anbefale alle, at prøve en kropsbehandling hos Ida – det er yderst effektiv behandling for krop og sjæl.

Dorte Guldager 40 år, Østerbro

BEDSTE KROPSTERAPI TIL DATO!

Super behandling – Faktisk en af de bedste, hvis ikke den bedste, jeg har oplevet til dags dato. Kan varmt anbefale Ida.

Mette Løth Rasmussen, 30 år Nørrebro

TAK FOR HEALING!

Healing er mange ting og på mange planer.

Ida mestrer Reikihealing, således at det mærkes længe efter. Uanset om man mærker noget i situationen eller om der sker forandringer i dagene efter. Jeg mærker at tiden flyver under behandlingen og mine fysiske skavanker flytter sig, vækkes eller ophæves.Jeg mærker varme fra hendes hænder på udsatte steder. Ser det som tegn på, at det arbejder.

I dagene efter har jeg mere overskud og rummelighed. Jeg sover bedre. Mine hedeture (overgangsalder) er  aftagende. De har været meget voldsomme. ( 3 gange i timen, er vågnet op til 6 gange om natten af det. Nu er det måske 1 gang i timen og jeg er kun vågnet 3 gange i nat.)

Tak, Ida! Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Prøv det!!

Trine, -stressramt

KAN VARMT ANBEFALES!

Kan varmt anbefales behandling hos Københavns Kropsterapeut. Ida er en fantastisk, dygtig og kærlig behandler. Tak for sidst Ida. Jeg glæder mig til næste gang.

Faranak Didar, Østerbro

HVILKEN REJSE OG GAVE!

Kære Ida ! jeg vil sige tusind tak for en dejlige behandling. Jeg havde ingen ide om hvilken rejse jeg ville blive sendt til og hvilken gave jeg har fået ud af det. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller en tid hos dig, jeg kan kun varmt anbefale dig og endnu engang tak for en dejlige behandling.

Malou Christiansen

Læs flere udtalelser

TAKKER!
Professionel ,god effekt og behandling. .Super
Min ryg er I orden nu..
Takker..
Frans Adrian

STÆRK NØGLE ÅBNER NØGLE TIL BLOKERINGER!
Behandlingerne hos dig – jeg har vist fået 7 indtil videre – har været en vigtig stærk nøgle ind af døren til mine blokeringer – Jeg ka anbefale dig igen og mange gange flere….. Kh Stefan Barthol

13 ÅRIG PIGE FIK RO PÅ SIT NERVESYSTEM!
Min datter (13år) fik psoriasis i efteråret og er blevet medicineret, hvilket gør hende træt og det påvirker humøret. For at få ro på tanker og krop besøgte vi Ida. En rigtig positiv oplevelse. Det har fået min datter til bedre at kunne slappe af, bedre vejrtrækning og mere ro på hverdagen. Min datter følte sig meget tryg i Idas hænder. Dejlig oplevelse.
Tina Hansen

DET ER SOM OM VI HAR GANG I EN KÆMPE HOVEDRENGØRING!
Kære Ida
Jeg var lidt i panik, da jeg kontaktede dig for nogle uger siden. Jeg havde nemlig en klar fornemmelse af at der ikke var kontakt mellem mit hovede og min krop.
Jeg fortalte dig om min situation, om at være stressramt efterfulgt af cykeluheld med flere brud i hovedet og alle de psykologer, terapeuter og coaches som jeg har talt og talt og talt med om min situation. Alle de ord blev på et tidspunkt bare for meget, jeg orkede simpelthen ikke at tale mere, for jeg var nået til et punkt, hvor ordene begyndte at føles tomme, som om jeg bare kørte på repeat og slet ikke kunne mærke mig selv.
Jeg har nu fået 2 behandlinger hos dig og WAUW, jeg har en krop!!!! Og jeg kan mærke den!!!
Ida det er så fint det du gør. Jeg føler mig i så gode hænder og jeg føler mig så tryg, også når vi kommer i kontakt med gamle ophobede følelser. Det er som om vi har gang i en kæmpe hovedrengøring. Noget er smidt væk og andet har fået ny plads i mig. Alt det der allerede er smidt ud, har givet ny plads i min krop. Lige nu føles det skønt at der er blevet plads til at trække vejret, helt ned i maven.
Du får min varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til at fortsætte min rejse, i dine trygge hænder.

PÅ REKORDTID FIK IDA MIG VÆK TIL EN HELT ANDEN VERDEN!
Jeg kan også kun varmt anbefale Ida. Hun er virkelig dygtig og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for sit fag. Jeg var så heldig at vinde et gavekort til en times behandling, men kom desværre lidt for sent pga trafikken til Kbh og var vist lettere stresset, da jeg endelig ankom.
På rekordtid fik hun mig væk til en helt anden verden. Jeg har oplevet at mærke min krop – sådan rigtigt. Jeg ved derfor, at Ida er den rette til at afhjælpe min krop for stress og smerter samt hjælpe mig med at have fokus på at “trække vejret rigtigt”.
De efterfølgende dage var jeg træt og fuld af energi samtidig. Mærkelig kombination, men det fungerer meget godt.
Så hvis du synes, at du fortjener at få det bedre i din krop og sjæl, så kan jeg kun sige: “tag og prøv Ida – Københavns Kropsterapeut
Lea Petersen Hillerød

SKULDERSMERTER ER HELT VÆK!
Har haft slemme muskelsmerter, omkring højre skulder i flere måneder. Spist stærke smerte stillende piller, fået akupunktur og masser af massage, men disse behandlinger holdt kun smerten lidt fra livet. Bliver anbefalet, at prøve kropsterapi hos Ida. Efter den første behandling bliver mine smerter kraftigt reduceret, efter anden behandling er smerterne helt væk.
Det er ikke sidste gang, at jeg skal have behandling hos kropsterapeut Ida.
Jeg giver hermed 5 stjerner ud af 5
Dorte Jensen 58 år Køge

LEDDEGIGT, NÆSTEN IKKE EKSISTERENDE LÆNGERE!
Jeg kontaktede Ida, efter anbefaling fra et familiemedlem, da jeg har haft leddegigt i 4 år og begyndte at få gigtaktivitet i mit brystben for 2 år siden. Lægerne på hospitalet har ikke kunnet hjælpe mig med smerterne eller en behandling, men efter et halvt års behandling hos Ida er jeg stort set smertefri. Hendes behandlinger har yderligere afhjulpet min daglige spændingshovedpine og min gigtaktivitet i både hænder og fødder er næsten ikke eksisterende længere. Jeg vil uden tvivl anbefale specielt leddegigtpatienter at prøve Idas behandlinger, da det har givet mig et kæmpe overskud i hverdagen, både fysisk og psykisk.
Signe Larsen, 24 år fra København

5 ***** STJERNER HERFRA!
Jeg har været til behandling hos Ida 4 gange.
Mit første møde med Ida var meget positivt, der er god stemning, hun er en meget behagelig behandler. Efter min første behandling gik jeg med en behagelig ro i kroppen, og det var lige præcis det jeg trængte til.
Jeg vil til hver en tid vende tilbage til Ida, hvis jeg får brug for det igen.
5 stjerner herfra 🙂
Sabrina Aundal 30 år København

HEALINGSFORLØB, GAV ET TILTRÆNGT PUSTERUM!
Jeg har haft et healingsforløb hos Ida, og har været rigtig glad for det.
Det har været et pusterum for mig, og den ro jeg har mærket hver gang, tager jeg med mig videre.
Ida er sød og behagelig, og har guidet mig i forhold til hvad jeg kunne arbejde videre med, som eksempelvis vejrtrækning.
Tak for denne gang!
Amalie 26 år

JEG HAR FÅET EN ØGET BEVIDSTHED PÅ MIG SELV!
Efter første behandling var jeg så afslappet, som jeg sjældent har følt det før.
Tænkte at kropsterapi kunne give mig den ro jeg mangler i min hverdag. Derfor startede jeg et forløb op hos Ida. Det forløb har skabt en anden og større bevidsthed om mig selv. Jeg oplever fysisk, at jeg trækker vejret på en anden og ny måde nu end før. Jeg mærker mig selv på en mere rolig måde, jeg er i kontakt med mine behov og jeg har oplever hvordan min verden er blevet størrer. Jeg sover nu igennem en hel nat og vågner udhvilet og glad.
Jeg anbefaler alle at prøve Ida som kropsterapeut, både hvis du har smerter, oplever stress eller har det svært og tungt i din hverdag.
Line Hansen, Sundby

TAK FOR HEALING!
Healing er mange ting og på mange planer.
Ida mestrer Reikihealing, således at det mærkes længe efter. Uanset om man mærker noget i situationen eller om der sker forandringer i dagene efter. Jeg mærker at tiden flyver under behandlingen og mine fysiske skavanker flytter sig, vækkes eller ophæves.Jeg mærker varme fra hendes hænder på udsatte steder. Ser det som tegn på, at det arbejder.
I dagene efter har jeg mere overskud og rummelighed. Jeg sover bedre. Mine hedeture (overgangsalder) er i aftagende. De har været meget voldsomme. ( 3 gange i timen, er vågnet op til 6 gange om natten af det. Nu er det måske 1 gang i timen og jeg er kun vågnet 3 gange i nat.)
Tak, Ida! Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Prøv det!!
Trine, -stressramt

LÆSER OG GUIDER KROPPEN
Du er en fantastisk og kompetent terapeut, som læser og guider kroppen på vej
Du er en ener Ida og jeg har sjældent modtaget- så effektfuld behandling og ja der arbejdes stadig.
Carina Fisker, 43 år, Ørestaden

IDA ER EKSTREM INTUITIV
Hvis man som jeg, er af den opfattelse, at alle svar her i livet kan findes i egen krop (og sjæl), så er det en gave at have Ida til at hjælpe med at finde disse svar! Ida er ekstrem intuitiv, og for hver behandling, bringer hun dig dertil hvor du oplever at du er blevet bare lidt klogere på dig selv. Når der løsnes op og arbejdes med kroppen, løsnes der op for gamle gemte mønstre. Måske er man ikke klar over det mens det sker – måske mærker man ‘bare’ at kroppen virker igen, hvilket bestemt også har værdi. Men det Ida kan stikker langt dybere – de varmeste anbefalinger herfra!
Mvh Nore Manou Ravn 45 år, Nordsjælland

BLIVE FØDT IGEN – EFFEKT OG BEHAGELIGHED!
Man har jo altid et eller andet der niver men at der er så mange reaktioner efterfølgende overrasker lidt.
Man får følelsen af at blive født igen eller nærmere lige efter man er født, ligger på savannen som en dyreunge, så vugger, skubber, puffer, trækker og hiver Ida i dig og du bliver sat i bevægelse, så der kommer der liv.
Følelsen ændres når, fokus kommer til vores døde punkter der bliver fundet og det kan mærkes, det er som om det tager timer inden Ida siger, vi er færdige, det var hvad der var til dig.
Vh klaus

Ovenstående skrev jeg torsdag efter massagen, i dag fredag har jeg haft ømhed i bevægeapparatet, mine muskler svider lidt og så er der to punkter under mine ribben, de er ømme, rigtig ømme
Det du har fundet under mine ribben har jeg haft glæde af om lørdagen også
endnu engang tak
Vh Klaus Johansen, 56 år, Rødovre

LÆRTE HVORDAN JEG KAN BRUGE MIN VEJRTRÆKNING!
Jeg kom ind til Ida første gang uden at turde håbe på nogle vedvarende, konkrete resultater, der ville vare ved efter behandlingen. Jeg har nemlig aldrig “vovet” mig ud i alternative behandlere før. Dog måtte jeg sande, at efter første behandling var jeg så afslappet, udmattet og træt, som jeg sjældent har følt det! Samtidig var der sat gang i nogle tanker om gamle vaner og tilbagevendende ledsmerter. Derfor startede jeg et forløb op hos Ida, som har skabt en øget bevidsthed om mig selv. Helt konkret har jeg lært, hvordan jeg kan bruge min vejrtrækning til at mærke efter i kroppen. Jeg kan rent fysisk mærke, at jeg trækker vejret på en anden måde nu end før, når jeg tager en dyb vejrtrækning! Der er simpelthen blevet åbnet op. Ida aflæser en masse ting, som hun bare fornemmer og mærker, men hun er aldrig dybere ind, end jeg har været klar til. Jeg kan klart anbefale Ida som kropsterapeut både ved smerter og til at få en øget bevidsthed og ro omkring sig selv.
Lotte Jørgensen, 30 år, Brønshøj

FRED I KROP OG SIND!
Jeg kan virkelig anbefale Ida, Københavns kropsterapeut.
Det er rigtig godt for krop og sjæl.
Ida er super imødekommende og professionel og møder klienter lige der hvor de er.
Man går herfra lettet og med færre spændinger.
Jeg har lært at have fået fokus på mit åndedræt og mig selv i min hverdag.
Anna L, 37 år

SMIL PÅ LÆBEN OG LETTET KROP!
Jeg er blevet behandlet af Ida flere gange. Ida er en professionel, nærværende, kompetent og meget dygtig kropsterapeut. Man går der fra med et smil på læben og en lettet krop.
Henriette E, 46 år, Hvidovre, Afdelingsleder

DYGTIG, NÆRVÆRENDE OG ROLIG!
Jeg har fået et par kropsbehandlinger hos Ida og har været glad for det, da hun er dygtig, nærværende, rolig og skaber nogle behagelige omgivelser omkring behandlingen. Jeg kender flere, som også har fået behandlinger hos Ida og de har alle været meget tilfredse. Man får en mere afbalanceret krop, når man har besøgt Ida og jeg kan kun anbefale det.
Maria Kronow, 34 år, Nørrebro, Underviser

IDA UDVISTE EN SIKKERHED OMKRING SIT FAG
Lige fra det øjeblik Ida åbnede døren, følte jeg mig tryg og blev hurtigt klar over, at jeg her havde med en topprofessionel behandler at gøre. Ida udviste en sikkerhed omkring sig selv og sit fag, som gjorde, at jeg med det samme kunne slippe al min selvkontrol og være helt mig selv.
Da jeg lagde mig på briksen, tog Ida fuldstændigt over og gennem nogle ekstremt effektive vejrtrækningsøvelser, navigerede hun mig ind i en tilstand af ro og velvære, hvor jeg mærkede mig selv og min krop og kunne give slip på alle forstyrrende tanker og forsvarsmekanismer. Idas hænder og fingre er uden tvivl de bedste, jeg nogensinde har oplevet (hvilket ikke siger så lidt, da jeg selv er uddannet massør og healer og dermed har prøvet mange dygtige og kyndige behandlere), og det gjaldt både den dybdegående massage og den mere intuitive berøring. I det hele taget var Idas intuition super skarp og en stor del af hendes måde at give behandling på. Hun fornemmede hele tiden mig og min krop og de reaktioner jeg havde, hvilket gjorde mig 100 % tryg. Behandlingen hang godt sammen, og det var fra start til slut en fantastisk oplevelse, som jeg varmt vil anbefale alle at prøve.
Rikke B. Petersen, 35 år Tårnby

MIGRÆNE VÆK EFTER 20 ÅR
Jeg kan også kun anbefale Ida, som fik min migræne/spændingshovedpine væk efter rigtigt mange år… Jeg har været indlagt 4 gange på Glostrup Hovedpinecenter. De har opgivet mig, og siger jeg må leve med sygdommen kronisk migræne. Jeg har prøvet rigtigt mange behandlinger, alt fra massage, akupunktur, zoneterapi mm.men uden resultat.  Helt tilfældigt så jeg Ida på Facebook og mit møde med Ida, det har gjort en kæmpe forskel. Jeg har i flere omgange fået Body SDS og healing og det gør underværker for mig, det betyder at jeg kan undvære at tage medicin og mærker livet på ny.
Du er en god behandler, et varmt og kærligt menneske, der elsker sit arbejde.
Vibeke K, 44 år Gentofte

DEN VILDESTE REJSE
Kære Ida,
Her kommer et skriv til din hjemmeside:
Efter en svær tid som følge af et hårdt brud med min ekskæreste, fandt jeg ved en tilfældighed frem til Ida på internettet og ringede til hende. Jeg havde i tiden op til min kontakt med Ida arbejdet meget med mig selv og alt det, der kan blive sat i gang, når man ramler ind i større livskriser. Mit møde med Ida var intet mindre end fantastisk. Ida møder én som menneske, samtidig med at hun er dybt professionel og har en høj faglighed. Via Idas kropsterapi er jeg blevet konfronteret med gamle følelser, jeg trængte til at få grædt ud, med min egen sårbarhed og min kontrol, som sætter sig i kroppen som dybe spændinger, når jeg bliver presset, eller når jeg kæmper imod den måde, livet viser sig på  – også når det ikke står til mig at ændre på det. Og det har været den vildeste rejse med Idas behandlinger. Jeg har mærket min krop spænde op, jeg har mærket energien fosse rundt fra start til slut, jeg har grædt, og jeg har mærket hvor meget plads der bliver indeni, når man pludselig giver slip. For det er netop, hvad behandlingerne hos Ida har hjulpet mig til. At give slip, at udvise tillid. Jeg har aldrig følt mig lettere eller bedre i balance og mere i kontakt med den, jeg er, end jeg gør nu. Den største tak til Ida for hjælpen og støtten til at komme hertil. Jeg kan kun anbefale alle at prøve en behandling hos hende!
Marie, Jurist 30 år, Nørrebro

BEHANDLINGER ER PERSONLIGE!
Behandlingerne er personlige, men uden det bliver krænkende og for nærgående, Ida er dejlig nærværende og kærlig. Jeg har fået rigtig meget med fra mine behandlinger, jeg har følt mig nærmest flyvende når jeg er gået derfra, og har samtidig fået nogle ting med hjem at tænke over og være opmærksom på, omkring mig selv. Virkelig en god oplevelse!
Line Faurholdt Jørgensen

TEKNIKKERNE ER MANGE BODY SDS, AKUPRESSUR, LEDFRIGØRELSE OG KST!
Efter at have prøvet en del former for alternativ behandling, kom jeg for et par uger siden hos Ida. Jeg har igennem halvandet år været i fertilitetsbehandling og syntes, at det lød spændende med de forskellige områder, teknikker som hun berører. Jeg havde inden jeg bestilte tid hos Ida læst på hjemmesiden, hvad der indgår af teknikker i en kropsbehandling hos Ida, og hvad det kan afhjælpe og bedre på.
Jeg blev taget godt imod af Ida som lige præcis formåede, at have balancen mellem den professionelle distance og menneskelige varme som jeg selv godt kan lide. Vi talte om mine problematikker og hun skabte hurtigt en tillidsfuld relation. Under behandlingen formåede jeg derfor fuldstændigt at give mig hen. Jeg gik med hende hele vejen og blev kun bremset af mine egne begrænsninger. “Næste gang kan jeg komme dybere, tænkte jeg, da jeg en time senere gik ud af døren” Hun satte et kæmpe enegiflow igang i min krop som “vibrerede” under hele seancen.
Mens dette kørte, berørte hun både Body SDS teknikker, Akupressur, Ledfrigørelse, Zoneterapi, Kranio Sakral og Reikihealing.
Jeg blev hurtigt klar over, at jeg havde fået sat gang i noget stort og vist hellere måtte aflyse dagens aftaler, så jeg kunne få det fulde udbytte af behandlingen. Selvom jeg er arbejdsløs og pengene er små, vil jeg virkelig prioritere min økonomi, så jeg snart kan komme hen til Ida igen. 🙂
Trine Christensen

FORLØSENDE BEHANDLINGER MENTALT OG FYSISK!
Ida er en varm person, samtidig med at hun er professionel. Hun har øje for det hele menneske, og hendes behandling virkede forløsende både mentalt og fysisk
Glæder mig til næste session.
Charlotte Russ

KROP, PSYKE OG SJÆL HÆNGER SAMMEN!
Kæreste Ida.
Jeg har fulgt din udvikling som menneske i snart 40 år, og jeg ved du har så meget på hjertet, så meget kærlighed du nu ønsker igennem dit arbejde med kroppen at give videre, du ved at krop og sjæl er uløseligt forbundet til hinanden.
Knus Dorit

KÆMPE HJÆLP
Ida har virkelig været et kæmpe hjælp for mig. Efter at fået kropsbehandlinger fra Ida kan jeg tydeligt se og mærke hvordan krop og sind hænger sammen. Behandlingerne har givet mig energi og glæde og evnen til at mærke/føler hvordan min krop har det. Tak for det Ida.! Det har også været en dejlig oplevelse at møde Ida- jeg følte mig meget velkommen til at skrive og ringe til tider og tale om tingene. En virkelig venlig og kærlig menneske.!
Laila Zeshan Anjum Janjua

KAN VARMT ANBEFALES!
Alle må gøre sig selv den tjeneste at prøve det her en virkelig god oplevelse, kan varmt anbefales.
Clement P. Hauptmann

ANBEFALER DIG TIL ALLE!
Kan virkelig anbefale dig til ALLE. Du er simpelthen SÅ god og professionel. Virkelig super skøn og SUND forkælelse for krop og sjæl ♥
Amber Latif

HOLD I NAKKEN OG MINE HOVEDPINER ER VÆK!
Kære Ida
Jeg kan anbefale dig og giver gerne videre hvad din behandlingsform har gjort for mig. Du må gerne bruge min mail på din hjemmeside og på Facebook
Jeg kontaktede dig, fordi min kammerat så varmt anbefalede dig. Jeg har tidligere brugt mange penge på almindelig massage og gået en del hos kiropraktor, men synes ikke det gjorde den store forskel. Min oplevelse med almindelig massage var at det kunne lindre, men ikke fjerne mine vedvarende nakkespændinger, og til tider udholdelige smerter i min højre skulder og arm.
Det var for mig en helt ny og anden type behandling jeg oplevede på briksen hos dig. Allerførst begyndte det at sitre i mine arme og i mine fødder. Det var anderledes men dejligt.
Du er overalt på kroppen. Så er det blidt og så bliver det hårdt og gør ondt. Du trykkede nogle steder der gjorde voldsomt ondt. Jeg skulle bruge min vejrtrækning, og arbejde med kroppen. De store stenhårde myoser i nakken, som sikkert var synderen der gjorde at jeg kunne vågne med hold i nakken, smeltede og opløste sig i dine hænder. Det var en meget mærkelig fornemmelse samtidig med, at skulderen ligesom gik på plads og noget tungt lettede i mit hoved.
Det er 2 måneder siden nu, jeg fik min første behandling hos dig. Jeg har været hos dig 4 gange og har ikke haft hold i nakken siden, skulderen har det godt og så er jeg sluppet af med min ugentlige tilbagevendende hovedpine. Jeg vil gerne fortsætte med at komme hos dig, måske på et tidspunkt det bliver hver 3. måned, det tænker jeg giver mig en holdbar opmærksomhed på hvordan min krop har det.
Det er svært, at forstå du kun har givet kropsbehandlinger i 6 måneder og stadig er under uddannelse og siger du kun øver dig. Du virker på mig dygtig og meget erfaren. Du har en stærk tilstedeværelse, så rolig omkring briksen og så er jeg ikke i tvivl om, at du brænder for at behandle, lindre og hjælpe.
Jeg håber mange vil finde vej til dig og mærke på egen krop hvad din behandlingsform kan.
Glæder mig til at blive behandlet igen.
Knus fra Mia, Projektleder

LIDT AF EN “STENMAND” MED BÈRØRINGSANGST BLEV ÅBNET OP!
Kære Ida,
Her er lige lidt tilbagemelding på min tid hos dig. Jeg vil sætte pris på at du ikke sætter navn på, hvis det kommer på nettet/facebook.
Jeg har altid været lidt af en “stenmand”. Jeg kommer af håndværkerfamilie, hvor man ikke piber over hvad som helst. I den forbindelse har jeg nok haft en form for berøringsangst, eller i hvert fald en meget bred privatsfære, og har derfor aldrig haft lyst til at benytte mig af massage, kiropraktor og lignende.
Lang historie kort: Grim skilsmisse for nogle år siden, hvor jeg blev udsat for utroskab/svigt. Efterfølgende kæreste, nærmest samme historie endnu engang. Det var mere end hvad jeg kunne bære… Jeg gik helt ned, med det man vist kalder en alvorlig livskrise. Jeg overvejede mange dumme ting, havde ekstrem uro i min krop, kunne ikke sove, kunne ikke spise, kunne ikke passe mit job, lukkede mig inde, og krøb langs væggene når jeg endelig var ude.
Jeg følte at jeg var havnet i et hul jeg ikke selv kunne komme op af. Trods
det, lykkedes det alligevel at finde en grad af selvindsigt og række ud efter hjælp. For mig, og min “berøringsangst” var det et kæmpeskridt at tage fat i Ida, men i dag er jeg lykkelig for at jeg trodsede mine grænser.
Idas behandling er svær at forklare, for en “stenmand” som mig – hvis jeg bliver spurgt hvad det har gjort indeni mig, kan jeg ikke svare, men jeg kan mærke at hvad end det er, så har det virket. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke mere ro i min krop, og gradvist har jeg fået min appetit og mit søvnmønster tilbage – jeg har sågar givet mig selv lov til at socialisere med andre mennesker, og endda også en sød pige jeg er
begyndt at se lidt til.
Endvidere beviste Ida sin professionalisme forleden, ved selv at foreslå at der skulle gå længere tid mellem behandlingerne, idet der var væsentlig bedring at mærke. Det vidner om at Ida gør det her, fordi hun kan lide at gøre det, og at det ikke blot er en pengemaskine.
Tak Ida!

EN REJSE INDENI!
Kære Ida,
At blive behandlet af dig er en rejse for mig indeni. Når du gennemgår min krop, bevæger jeg mig i fortid og nutid. Jeg oplever dele af min livshistorie. Jeg bliver ikke dybt ked af det, jeg oplever mere, at det er en god fornemmelse og gør mig glad, at jeg der i dit rum kan give mig egen omsorg. Der sker så meget med mig på briksen, som tager mig videre ud af en vej, jeg har lyst til at udforske nærmere. Det er en blid form for terapi, som er svær for mig at sætte ord på. Kun at det opleves så rigtigt for mig, og jeg ser frem til hver tid hos dig.
Knus fra Lotte

VAR I KRISE DA JEG MØDTE DIG!
Kære Ida
På din opfordring vil jeg gerne give videre, hvad jeg har fået ud af mine behandlinger hos dig.
Jeg hørte om dig igennem en bekendt som talte varmt om din behandlingsform. Det er ikke forkert, at sige jeg var i krise da jeg mødte dig. Jeg var netop blevet sygemeldt med alvorlig stress. I flere år har jeg haft muskelspændinger, ondt i hovedet, i ryggen, nakken og i armene. På det sidste udviklede det sig til vægttab, søvnløshed, koncentrationbesvær og ondt i tænderne.
Efter flere behandlinger hos dig, fik jeg troen tilbage på, at det ikke behøver at være sådan. Jeg har det så meget bedre i dag. Jeg synes jeg har opdaget mig selv på en helt ny måde. Mine muskelspændinger og min hovedpine, kæbespændingerne som gav mig ondt i tænderne er næsten væk. Du har givet mig nogle værktøjer med som jeg dagligt bruger. Jeg glæder mig hver gang til behandling hos dig og ser frem til den næste. Det bliver spændende at følge din udvikling.
Kh Kirsten, Filialchef

HJULPET AF MED SMERTER!
Du skulle prøve en tur hos Ida hun er fantastisk og har hjulpet mig meget med mine smerter.
Vagn

KAN KUN SIGE EN TING!
Kendte ik IDA da jeg kom til min første behandling og hade ik nogen forventninger. Gik derfra med en fantastisk følelse jeg slet ik kunne forstå. Da jeg ik før havde oplevet sådan en behandling og alt det der blev sat i gang i både krop og sjæl. Har nu været der 2 gange og kan kun varmt anbefale alle der har mulighed for at give dem selv eller en man har kær at opleve sådan en fantastisk behandling.
Maria

JEG VAR OPGIVET AF LÆGER OG FYSIOTERAPEUTER!
Hej Ida.
Jeg er SÅ glad for at gå hos dig. Jeg var blevet opgivet af læger og fysioterapeuter. Og fik en mèngrad efter en trafikulykke.
Jeg har i flere år døjet med føleforstyrrelser og en halvdød arm. Konstante rygsmerter som var konsekvensen af en trafikulykke jeg var impliceret i for flere år siden.
Min genoptagelse af min træning, og vejen der førte mig til dig, har gjort at jeg er kommet af med mine rygsmerter som jeg havde påtaget mig efter en trafikulykke.
Den konstante smerte og føleforstyrrelserne er simpelthen forsvundet både i ryg og i armen. Det er den største lettelse.
Udover den store gave jeg fik ved at komme i behandling hos dig, har jeg fået så mange andre gevinster ud af behandlingerne, såsom et ændret syn på mig selv, en opmærksomhed på min krop og hvad jeg selv kan gøre for at leve et liv i balance.
Ser frem til hver tid hos dig.
Kh Rikke 35 år

VÆKKELSE AF MIN KROP
Kære Ida
Endnu engang tak for en skøn og givende behandling i onsdags.
Nøgleordet for mig er “vækkelse” af hele min krop der igennem flere år har “ligget i dvale” efter jeg var igennem hormonkure i forbindelse med fertilitetsbehandlinger, efterfuldt af to graviditeter i træk, sidstnævnte med tvillinger.
På det mentale plan, en genopdagelse af mig som kvinde, min seksualitet og en fornyet og forstærket feminin energi.
Jeg oplevede, at give mig hen, gå med åndedrættet uden at tænke over tid og sted, der var for mig et naturligt flow.
Jeg vil glæde mig til vi ses igen.
Kærligst Lone

Hej Ida
Efter nu 4 behandlinger i hænderne på dig – sidder mine skuldre langt mere afslappede og lige – min iskias har det som chokolade til kaffen – når jeg vel at mærke holder mig fra for lave køkkenborde og andre mærkværdige stillinger – så det arbejder jeg fortsat med – stor forskel allerede !
Kh Stefan

DU TAGER GODT FAT, OG HAR DEJLIGE HÆNDER!
Kære Ida Charlotte
Tusinde tak for en dejlig oplivende behandling i dag. Du tager godt fat, og har dejlige hænder og effektiv teknik. Min krop har reageret meget positivt, med følelse af afspændthed og øget energi. TAK igen du skønne kvinde.
Lene Christensen, Akupunktør og Zoneterapeut.

GÅR BEFRIET OG BERIGET FRA DIG!
Tak for endnu en dejlig behandling. Jeg går befriet og beriget fra dig hver gang. Dine visitkort bliver delt ud med en kærlig hånd.
Sandra Karlin

FANTASTISK, HVORDAN KROP OG PSYKE SPILLER SAMMEN!
Jeg kan varmt anbefale alle med små eller store skavanker, at finde vej ud til Ida . Det er en fantastisk at mærke hvordan krop og psyke spiller sammen, under kyndig vejledning / behandling
Merete V.

YDERST RIMELIG PRIS!
Kompetent, effektiv og omsorgsfuld behandling. Og yderst rimelig pris.
Thomas Nissen

Glade klienter

 • Hos Ida arbejder jeg med at mærke, hvilke signaler kroppen sender til mig, og samtidigt forbinde hoved og krop som en samlet enhed. Under kropsterapi får Ida løsnet op for spændinger, som primært kommer af min angst, hvilket helt automatisk fremkalder minder om barndommen og ungdommen som har været katalysator for min angst. Rummet omkring en giver dog en mulighed for at bearbejde fortiden i ro og tryghed.
  Ida er super forstående overfor det man siger, og formår at konkretisere ens tanker og følelser til noget enkelt, men uden at negligere ens problemer, hvilket er super vigtigt for mig.

  Efter hver gang jeg har været hos Ida, går jeg ud af døren og føler jeg endelig kan hvile i mig selv.

 • Jeg har været sygemeldt med stress i snart et år.
  Mange af mine symptomer nakkespændinger, hovedpine, spændt mellemgulv og knude i halsen – forsøgte jeg at få behandlet hos fysioterapeuter, massører og logoterapeuter – men intet hjalp mere end et par dage.

  Den behandling jeg får, når jeg er hos Ida, er på mange måder noget jeg altid har haft brug for. Fordi den tager afsæt i hele mig og ikke kun symptomerne. Min krop og mit sind hænger sammen, og det er tilgangen hos Ida. Jeg har fået det meget bedre efter jeg startede hos Ida, fordi Idas behandling har genetableret kontakten til min krop.

  Nete 37 år

 • Jeg var netop blevet sygemeldt med alvorlig stress. I flere år har jeg haft muskelspændinger, ondt i hovedet, i ryggen, nakken og i armene. På det sidste udviklede det sig til vægttab, søvnløshed, koncentrationbesvær og ondt i tænderne.
  Efter flere behandlinger hos dig, fik jeg troen tilbage på, at det ikke behøver at være sådan. Jeg har det så meget bedre i dag. Jeg synes jeg har opdaget mig selv på helt ny måde. Mine muskelspændinger og min hovedpine, kæbespændingerne som gav mig ondt i tænderne er næsten væk. Du har givet mig nogle værktøjer med som jeg dagligt bruger.

  Kirsten, Filialchef

 • PROFFESIONEL OG OMSORGSFULD KROPSAMTALETERAPI
  Kan varmt anbefale kropsterapi hos Ida 🙂
  Hun har været enormt omsorgfuld og professionelt og jeg har fra første møde følt mig hørt og forstået.
  Efter mit forløb hos Ida, har jeg lært at mærke bedre efter hvilke signaler min krop sender mig og komme mere ud af mit hovede og ned i kroppen.
  Tak for din medmenneskelighed og omsorgsfulde støtte! Jeg har hver eneste gang gået derfra mere rolig og glad end da jeg ankom.
  Jeg sender al god vind til dig fremover 🙂

  Louise 28 år

 • Jeg kunne ikke mærke mig selv, og relationer var noget der var meget svært. Jeg har hos Ida gennem rådgivning, narrativ samtaleterapi og kropsterapi lært, at jeg kan differentiere mig fra andre og komme hjem til mig selv.
  Jeg har fået en forståelse for hvorfor jeg har være verdensmester i mestringer. De har forhindret mig i at mærke ubehagelig følelser hos mig vrede, sorg, skyld og dyb tristhed. Følelser som jeg nu er bevidst om er muligt at rumme. Ida har lært mig, hvordan min krop taler til mig og jeg har lært hvordan jeg kan handle på min krops signaler og det giver ro i hovedet. Ida har en ualmindelig rolig, forstående og lyttende måde at møde andre på.

  Camilla 36 år

 • Jeg kom til Ida med en del stresssymptomer. Jeg havde gennem en del år været mere og mere presset og i høj grad undladt at tage vare på mig selv.

  Da jeg startede hos Ida, kunne jeg ikke mærke sig selv og mine følelser. Fysisk kunne jeg ikke dreje min nakke, jeg havde en konstant brummen i øret, og jeg havde en følelse af ikke at kunne få luft. Ida har afhjulpet alt dette i løbet af få behandlinger. Hos Ida er ord overflødige. Gennem hendes tryk på kroppen, har hun fjernet min fysiske anspændthed, men mest af alt har hun givet mig et klart billede af hvad, der er årsagen til min stress. Jeg har fået en fornemmelse af mig selv igen og kan nu mærke både glæde, sorg, og frustrationer. Ida giver ikke svar, men har hjulpet min krop og mit indre til at give mig svarene.
  Rikke Ulvedal

 • Jeg kontaktede Ida i foråret 2018 grundet en fundamental manglende glæde i livet, jeg ikke selv kunne blive kvit med. Fra første øjeblik jeg befandt mig i Idas behandlingsrum følte jeg mig hørt, set og ikke mindst i trygge hænder.
  Ida har hjulpet mig med både psykiske og fysiske skavanker såsom mit eget selvbillede og værd, og ikke mindst smerter i bevægeapparatet. Jeg kan ikke andet end give hende mine varmeste anbefalinger og et kæmpe tak for al den gode behandling jeg har modtaget af hende. Jeg har fået det så meget bedre.

  Anne-Sofie Birkemose 32 år

 • At blive behandlet af dig er en rejse for mig indeni. Når du gennemgår min krop, bevæger jeg mig i fortid og nutid. Jeg oplever dele af min livshistorie. Jeg bliver ikke dybt ked af det, jeg oplever mere, at det er en god fornemmelse og gør mig glad, at jeg der i dit rum kan give mig egen omsorg. Der sker så meget med mig på briksen, som tager mig videre ud af en vej, jeg har lyst til at udforske nærmere. Det er en blid form for terapi, som er svær for mig at sætte ord på. Kun at det opleves så rigtigt for mig, og jeg ser frem til hver tid hos dig.

  Knus fra Lotte

 • Jeg startede til kropsterapi hos Ida, efter jeg havde prøvet psykologbehandling uden den store succes. På det tidspunkt var jeg meget ked af det og havde svært ved at slappe af i mine følelser. Allerede fra første gang hos Ida var jeg forbløffet og meget imponeret over, den måde Ida kunne læse mig på ved blot at trykke forskellige steder på min krop. Efter månedlig kropsterapi i godt et år har jeg det for det første meget bedre. Og hvad der måske er vigtigere, har jeg lært mig selv bedre at kende og er blevet bedre til at acceptere mine følelser og slappe af i dem.
  Jeg har altid følt mig i trygge og yderst kompetente hænder hos Ida og kan varmt anbefale kropsterapi for alle, der har lyst til at komme i bedre kontakt med sig selv!

  Eva, 28 år

 • Behagelig behandling. Ida er meget dygtig til det hun laver. Jeg havde pådraget mig en slem hjernerystelse med en blivende skade og havde stadig mange symptomer et år efter ulykken.
  Ida har behandlet mig med Kranio Sakral Biodynamic Terapi. Det er en dybdevirkende, rolig og behagelig behandlingsform.
  Jeg fik 6 behandlinger med 2 ugers mellemrum og det ændrede meget og har gjort stor forskel på min tilstand før og nu. Jeg har indtil videre god gavn af, at besøge Ida ca. hver 3
  måned.

  Tommy 44 år


Kontakt

Tlf: 4131 8199
Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk

Følg mig

Klinik

Københavns Kropsterapeut
Rosendalsgade 8
2100 København Ø
Bemærk I gadeplan går du ind på Klinik Rosendalen


Administration

Københavns Kropsterapeut
Willemoesgade 87, 4. tv
2100 København Ø


×
Skriv
Ring
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk