Tlf: 4131 8199 | Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Finger Paa Skulderblad Med Arm I Bevaegelse
 • Koebenhavnskropsterapeut Kvinde Med Haender Paa Mave Ind I Maven
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Under Skulderblad
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Paa Laenden Og Haand Paa Firkantet Laendemuskel

Reiki Healing

Hvad er Reiki healing?

Reiki  healing er en af mange healingsformer. REIKI stammer fra Japan og er sammensat af REI som betyder ånd og KI som betyder energi.Billede fra klinikken
Reikis rødder går over 3000 år tilbage til naturhelbredelsens ældste oprindelse.  Reiki healing blev genopdaget i midten af 1800-tallet af DR. Usui, leder af et kristent præste-seminarium. Først da Dr. Mikao Usui i midten af 1800 tallet genfandt energien gav han den navnet Reiki.

De teknikker Reiki bruger i dag, er blevet genopdaget i nyere tid. Og er nu på vej til at blive en alment anerkendt healingsmetode. Flere og flere healere og terapeuter lader Reiki indgå i deres program eller praktiserer udelukkende denne metode.

Reiki healing er en behandlingsform der tilfører livsenergi til klienten og lindrer ofte smerter, mindsker stress og afbalancerer klientens energi. Livsenergien stimuleres og klientens energisystem oplades.

Ingen har monopol på Reiki, fordi Reiki er betegnelsen for den energi, der udgør alt livs grundlag.

Hvorfor skal man have Reiki Healing?

Jeg kan ikke stille nogen diagnose og det er ikke nogen mirakelkur.

Vidste du at:

Københavns Universitet er i gang med en undersøgelse af kræftpatienters oplevelser med Reiki healing.
Reiki  energien er ”intelligent” den giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt og finder derhen i mennesket hvor der er brug for den.  Og så understøtter Reiki og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Alt hvad vi har oplevet af uhensigtsmæssigheder igennem livet/livene har skabt ubalancer i vores krop. Ubalancer, der kan vise sig fysisk som psykisk …f.eks. ondt i ryggen, dårligt humør, ked-af-det-hed eller andet. Healing forløser ubevidste følelser og oplevelser du har haft, genopretter balancen i din krop og i dit sind – og får vores energi til at flyde frit og ubesværet. Healing betyder at gøre hel – at du kommer i kontakt med din helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Reiki behandlinger kan være godt til bl.a følgende:

 • At afhjælpe stress, afspænder og skaber balance i krop og sind
 • Effektiv mod betændelsestilstande og infektioner
 • Støtter og styrker dit immunforsvar, og hjælper dig til at komme ovenpå efter sygdom eller skade
 • Effektiv mod muskel- og ledsmerter
 • Virker udrensende
 • Effektiv til at balancere krop og sind

Hvordan foregår en session med Reiki Healing?

En session varer typisk 1 time. Og starter med en kort samtale hvor klienten beskriver problemet.

Dernæst lægger klienten sig på briksen med tøjet på, og får et tæppe over sig og lukker øjnene. Der er afslappende musik i baggrunden. Derefter starter healingen.  Jeg placerer nænsomt mine hænder forskellige udvalgte steder på klientens krop oven på tæppet. De enkelte positioner holdes så længe jeg vurderer, at der overføres energi. Denne energioverførsel kan ofte mærkes som en prikken, eller en pludselig varme eller kulde. Energierne arbejder dybt både på det fysiske og det psykiske plan. De fleste klienter bliver meget rolige og afslappede og en del falder i søvn under behandlingen. Der er ingen rigtig måde at opleve en Reiki behandling på. Oplevelsen er forskellig fra klient til klient og aldrig den samme fra gang til gang.

Efter behandlingen føler nogen en øjeblikkelig effekt af healingen, andre mærker først effekten efter nogle timer.  Fælles for de fleste som modtager Reiki healing, er at de kan mærke en helt anden energi i kroppen, som kan opleves som om den flyder frit. Det er helt almindeligt, at der efter en behandling er sat gang i kroppens udskillelsesproces, der betyder du oftere skal på toilettet det næste døgn. Det er gode tegn, det betyder kroppen skiller sig af med affaldsstoffer.

Glade klienter

 • Jeg kontaktede Ida i foråret 2018 grundet en fundamental manglende glæde i livet, jeg ikke selv kunne blive kvit med. Fra første øjeblik jeg befandt mig i Idas behandlingsrum følte jeg mig hørt, set og ikke mindst i trygge hænder.
  Ida har hjulpet mig med både psykiske og fysiske skavanker såsom mit eget selvbillede og værd, og ikke mindst smerter i bevægeapparatet. Jeg kan ikke andet end give hende mine varmeste anbefalinger og et kæmpe tak for al den gode behandling jeg har modtaget af hende. Jeg har fået det så meget bedre.

  Anne-Sofie Birkemose 32 år

 • Behagelig behandling. Ida er meget dygtig til det hun laver. Jeg havde pådraget mig en slem hjernerystelse med en blivende skade og havde stadig mange symptomer et år efter ulykken.
  Ida har behandlet mig med Kranio Sakral Biodynamic Terapi. Det er en dybdevirkende, rolig og behagelig behandlingsform.
  Jeg fik 6 behandlinger med 2 ugers mellemrum og det ændrede meget og har gjort stor forskel på min tilstand før og nu. Jeg har indtil videre god gavn af, at besøge Ida ca. hver 3
  måned.

  Tommy 44 år

 • PROFFESIONEL OG OMSORGSFULD KROPSAMTALETERAPI
  Kan varmt anbefale kropsterapi hos Ida 🙂
  Hun har været enormt omsorgfuld og professionelt og jeg har fra første møde følt mig hørt og forstået.
  Efter mit forløb hos Ida, har jeg lært at mærke bedre efter hvilke signaler min krop sender mig og komme mere ud af mit hovede og ned i kroppen.
  Tak for din medmenneskelighed og omsorgsfulde støtte! Jeg har hver eneste gang gået derfra mere rolig og glad end da jeg ankom.
  Jeg sender al god vind til dig fremover 🙂

  Louise 28 år

 • Hos Ida arbejder jeg med at mærke, hvilke signaler kroppen sender til mig, og samtidigt forbinde hoved og krop som en samlet enhed. Under kropsterapi får Ida løsnet op for spændinger, som primært kommer af min angst, hvilket helt automatisk fremkalder minder om barndommen og ungdommen som har været katalysator for min angst. Rummet omkring en giver dog en mulighed for at bearbejde fortiden i ro og tryghed.
  Ida er super forstående overfor det man siger, og formår at konkretisere ens tanker og følelser til noget enkelt, men uden at negligere ens problemer, hvilket er super vigtigt for mig.

  Efter hver gang jeg har været hos Ida, går jeg ud af døren og føler jeg endelig kan hvile i mig selv.

 • Jeg startede til kropsterapi hos Ida, efter jeg havde prøvet psykologbehandling uden den store succes. På det tidspunkt var jeg meget ked af det og havde svært ved at slappe af i mine følelser. Allerede fra første gang hos Ida var jeg forbløffet og meget imponeret over, den måde Ida kunne læse mig på ved blot at trykke forskellige steder på min krop. Efter månedlig kropsterapi i godt et år har jeg det for det første meget bedre. Og hvad der måske er vigtigere, har jeg lært mig selv bedre at kende og er blevet bedre til at acceptere mine følelser og slappe af i dem.
  Jeg har altid følt mig i trygge og yderst kompetente hænder hos Ida og kan varmt anbefale kropsterapi for alle, der har lyst til at komme i bedre kontakt med sig selv!

  Eva, 28 år

 • Jeg kom til Ida med en del stresssymptomer. Jeg havde gennem en del år været mere og mere presset og i høj grad undladt at tage vare på mig selv.

  Da jeg startede hos Ida, kunne jeg ikke mærke sig selv og mine følelser. Fysisk kunne jeg ikke dreje min nakke, jeg havde en konstant brummen i øret, og jeg havde en følelse af ikke at kunne få luft. Ida har afhjulpet alt dette i løbet af få behandlinger. Hos Ida er ord overflødige. Gennem hendes tryk på kroppen, har hun fjernet min fysiske anspændthed, men mest af alt har hun givet mig et klart billede af hvad, der er årsagen til min stress. Jeg har fået en fornemmelse af mig selv igen og kan nu mærke både glæde, sorg, og frustrationer. Ida giver ikke svar, men har hjulpet min krop og mit indre til at give mig svarene.
  Rikke Ulvedal

 • Jeg har været sygemeldt med stress i snart et år.
  Mange af mine symptomer nakkespændinger, hovedpine, spændt mellemgulv og knude i halsen – forsøgte jeg at få behandlet hos fysioterapeuter, massører og logoterapeuter – men intet hjalp mere end et par dage.

  Den behandling jeg får, når jeg er hos Ida, er på mange måder noget jeg altid har haft brug for. Fordi den tager afsæt i hele mig og ikke kun symptomerne. Min krop og mit sind hænger sammen, og det er tilgangen hos Ida. Jeg har fået det meget bedre efter jeg startede hos Ida, fordi Idas behandling har genetableret kontakten til min krop.

  Nete 37 år

 • At blive behandlet af dig er en rejse for mig indeni. Når du gennemgår min krop, bevæger jeg mig i fortid og nutid. Jeg oplever dele af min livshistorie. Jeg bliver ikke dybt ked af det, jeg oplever mere, at det er en god fornemmelse og gør mig glad, at jeg der i dit rum kan give mig egen omsorg. Der sker så meget med mig på briksen, som tager mig videre ud af en vej, jeg har lyst til at udforske nærmere. Det er en blid form for terapi, som er svær for mig at sætte ord på. Kun at det opleves så rigtigt for mig, og jeg ser frem til hver tid hos dig.

  Knus fra Lotte

 • Jeg kunne ikke mærke mig selv, og relationer var noget der var meget svært. Jeg har hos Ida gennem rådgivning, narrativ samtaleterapi og kropsterapi lært, at jeg kan differentiere mig fra andre og komme hjem til mig selv.
  Jeg har fået en forståelse for hvorfor jeg har være verdensmester i mestringer. De har forhindret mig i at mærke ubehagelig følelser hos mig vrede, sorg, skyld og dyb tristhed. Følelser som jeg nu er bevidst om er muligt at rumme. Ida har lært mig, hvordan min krop taler til mig og jeg har lært hvordan jeg kan handle på min krops signaler og det giver ro i hovedet. Ida har en ualmindelig rolig, forstående og lyttende måde at møde andre på.

  Camilla 36 år

 • Jeg var netop blevet sygemeldt med alvorlig stress. I flere år har jeg haft muskelspændinger, ondt i hovedet, i ryggen, nakken og i armene. På det sidste udviklede det sig til vægttab, søvnløshed, koncentrationbesvær og ondt i tænderne.
  Efter flere behandlinger hos dig, fik jeg troen tilbage på, at det ikke behøver at være sådan. Jeg har det så meget bedre i dag. Jeg synes jeg har opdaget mig selv på helt ny måde. Mine muskelspændinger og min hovedpine, kæbespændingerne som gav mig ondt i tænderne er næsten væk. Du har givet mig nogle værktøjer med som jeg dagligt bruger.

  Kirsten, Filialchef


Kontakt

Tlf: 4131 8199
Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk

Følg mig

Klinik

Københavns Kropsterapeut
Rosendalsgade 8
2100 København Ø
Bemærk I gadeplan går du ind på Klinik Rosendalen


Administration

Københavns Kropsterapeut
Willemoesgade 87, 4. tv
2100 København Ø


×
Skriv
Ring
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk