Tlf: 4131 8199 | Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Paa Laenden Og Haand Paa Firkantet Laendemuskel
 • Koebenhavnskropsterapeut Kvinde Med Haender Paa Mave Ind I Maven
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Under Skulderblad
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Finger Paa Skulderblad Med Arm I Bevaegelse

Migræne smerter skal du leve med det?

Migræne smerter skal du leve med det? Hjælpen kan være her, jeg har hjulpet mange til et lettere hoved.

Migræne og smerter
Migræne føles som at være skåret midt over.

Spændingshovedpine og Migræne-anfald, måske hver uge eller hver måned, migræne-anfald der kan vare alt fra 4 timer til flere dage er frygtelig invaliderende.

Ulidelige symptomer

Hvad der følger med for mange er kvalme, opkastninger og at være overfølsom overfor lys, lyde og lugte. Personen kan have brug for at isolere sig. Migrænen forværres ved fysisk aktivitet. Nogen oplever, at medicinen ikke har nogen effekt på migrænen mere. Livet bliver tungt og sort, det er svært at se en udvej. Det har konsekvenser for ens sociale liv, for børn, familie og arbejde. For nogen utallige indlæggelser på Hovedpinecentre, medicinafgiftning og meget mere. Jeg har oplevet nogle få mennesker, der har været på randen til selvmord.

Vidste du at:
“Hovedpine er årsagen til 20 procent af det samlede sygefravær i Danmark”

I kropsterapiens verden forstår vi det sådan, at et enkelt symptom i kroppen, er en del af en større proces. Vi arbejder ud fra det holistiske menneskesyn. Altså- at de enkelte dele i kroppen, organer, muskler, knogler med videre ikke kan adskilles. Alle dele er forbundne som en helhed og mennesket bør i højere grad opfattes og behandles som en helhed. Ikke som en samling individuelle organer med videre med at det ene ikke fungerer optimalt uden det andet. Krop og psyke hænger uløseligt sammen.

Migrænesmerter skal du leve med det?

Det kan være udtryk for en både biologisk, fysiologisk og psykologisk ubalance i kroppen

Der er som regel altid nogle triggere, men meget individuelt fra person til person, noget der udløser et anfald, måske er det ikke her bevidstheden er allerstørst, eller den er, og man begrænser sig selv ved at undgå en hel masse aktiviteter mv. Livet bliver begrænset og det kommer måske i høj grad til at dreje sig for meget om alt det man skal prøve at undgå i frygt for et nyt anfald. Den frygt i sig selv kan være medvirkende årsag til at et anfald udløses. Kan man sige noget bestemt om hvem det er der bliver ramt.

Jeg vil her liste nogle grunde der kan være udslagsgivende:

Det kan være udtryk for en både biologisk, fysiologisk og psykologisk ubalance i kroppen

 • Tanker, der fører til en følelse af hjælpeløshed, er en af de store skurke. Tankemønstre, hvilke briller vi tager på, når vi kigger på det, der sker i vores liv. Vanen med at fortolke situationer som uforanderlige, vanen med at generalisere, og vanen med at ”personalisere”.
 • Piskesmæld kan give kronisk hovedpine.
 • Nakkesmerter, smerter fra ryggen, smerter og føleforstyrrelser i arme og ben, tinnitus, søvnproblemer mv.
 • Kæbespændinger er ofte en hyppig og vigtig årsag. Hvor meget kan munden for eksempel åbnes.
 • Livstil, stress kortvarig eller den mere langvarige stress, hvor kroppen har været belastet i årevis er en vigtig faktor.

Det kan være mennesker der lever for meget i deres hoved, spændingshovedpiner er ofte et udtryk for overdreven anspændthed. Mennesker der er udsat for stærke ydre krav, stiller store krav til sig selv og der kan være overdreven stræben efter perfektion. Men der kan ikke siges noget generelt om hvor hovedpinen, migrænen stammer fra. Der vil aldrig være 2 personer der er ens og skal have den samme behandling. Der kan være utallige grunde til migræne.

Professor Jes Olesen, grundlægger af Dansk Hovedpinecenter på Rigshospitalet  som har forsket i migræne i 25 år har skrevet flere artikler om, at årsagen kan være arvelig for nogen, men at for de fleste skyldes miljøet. Altså alt hvad vi bliver udsat for i livet.

Migræne er det arv eller miljø?

Det er netop hvad  jeg arbejder ud fra som kropsterapeut. At årsagen skal findes i den måde vi er i livet på. Det er også hvad jeg selv har erfaret, at det er kroppen der reagerer på omstændigheder vi er i her og nu, tilsammen med at da kroppen husker ligger der tidligere erfaringer og oplevelser gemt i kroppen der ikke er blevet bearbejdet eller som er fortrængt. Det er ikke så vigtigt hvad det er. Det vigtige er at der altid vil være et spændingsmønster, og som når vi arbejder på det og får afspændt de dele der har med mønstret at gøre, så sker der forløsning sted på flere planer.

Migræne smerter skal du leve med det? Et klart nej herfra kropsterapien. Det er sikkert derfor du har læst videre. Du har prøvet det meste. Intet har rigtig hjulpet, så kan det sagtens være kropsterapi vil gøre en stor forskel for dig.

Kropsterapi kan være en god mulighed for dig

Som kropsterapeut arbejder jeg i en behandling der inddrager hele kroppen, ikke kun arbejder på symptomet, men ser migræne  som et udtryk for en proces der sker i kroppen. Der er forskellige tilgange til det, alt efter hvorfra migrænen eller spændingshovedpinen stammer.

Jeg har mange gode resultater med behandling af personer, der lider af migræne og spændingshovedpine. Jeg har erfaret, at det kræver mere end en behandling. Hvor mange behandlinger der skal til er meget individuelt.

Jeg kan tilbyde dig et behandlingsforløb der helt sikkert enten minimere intensiteten af dine migræne-anfald og symptomerne eller at spændingshovedpinen eller migrænen helt forsvinder.

Migræne - Spændingshovedpine
Uudholdelige synsforstyrrelser, sløret syn, lys og lydfølsom. Personen har brug for at trække sig tilbage ved anfald af migræne eller spændingshovedpine
Migræne - kronisk hovedpine - kæbespændinger
Migræne smerter skal du leve med det?

Mærkater: , , , , , , , , , , , , , ,

Glade klienter

 • Ida har virkelig været et kæmpe hjælp for mig. Efter at fået kropsbehandlinger fra Ida kan jeg tydeligt se og mærke hvordan krop og sind hænger sammen. Behandlingerne har givet mig energi og glæde og evnen til at mærke/føler hvordan min krop har det. Tak for det Ida.! Det har også været en dejlig oplevelse at møde Ida- jeg følte mig meget velkommen til at skrive og ringe til tider og tale om tingene. En virkelig venlig og kærlig menneske!

  Laila Zeshan Anjum Janjua

 • At blive behandlet af dig er en rejse for mig indeni. Når du gennemgår min krop, bevæger jeg mig i fortid og nutid. Jeg oplever dele af min livshistorie. Jeg bliver ikke dybt ked af det, jeg oplever mere, at det er en god fornemmelse og gør mig glad, at jeg der i dit rum kan give mig egen omsorg. Der sker så meget med mig på briksen, som tager mig videre ud af en vej, jeg har lyst til at udforske nærmere. Det er en blid form for terapi, som er svær for mig at sætte ord på. Kun at det opleves så rigtigt for mig, og jeg ser frem til hver tid hos dig.

  Knus fra Lotte

 • Jeg er utrolig glad for de behandlinger jeg har fået hos Ida. Det gav et meget tiltrængt frirum hvor jeg kunne komme i kontakt med mig selv igen. Ida er meget professionel og empatisk og jeg følte mig hele tiden i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Københavns Kropsterapeut.

  Kim Roy

 • Tusind tak for hvad du har gjort for mig! Jeg kan mærke en ekstrem forskel i hvordan min krop har det. Jeg føler jeg kan mærke mig selv, på en måde jeg ikke i lang tid har kunne føle, uden frygt og tungt forsvar.

  Rasmus 30 år.

 • Meget dygtig ingen tvivl om at Ida har erfaring og ved hvad hun gør, men det der adskiller Ida fra andre jeg har været i behandling hos, er at jeg føler at Ida er i sit rette element, det er ikke bare en uddannelse der ligger bag, hun er som født til det, med intuition og ægte indlevelse. Hvis det ikke var så misforstået et ord ville jeg bruge ordet Healer på den bedste måde.

  Per Hector

 • PROFFESIONEL OG OMSORGSFULD KROPSAMTALETERAPI
  Kan varmt anbefale kropsterapi hos Ida 🙂
  Hun har været enormt omsorgfuld og professionelt og jeg har fra første møde følt mig hørt og forstået.
  Efter mit forløb hos Ida, har jeg lært at mærke bedre efter hvilke signaler min krop sender mig og komme mere ud af mit hovede og ned i kroppen.
  Tak for din medmenneskelighed og omsorgsfulde støtte! Jeg har hver eneste gang gået derfra mere rolig og glad end da jeg ankom.
  Jeg sender al god vind til dig fremover 🙂

  Louise 28 år

 • Efter tre behandlinger har jeg en oplevelse af, at min angst er falmet betydeligt. Det giver rigtig god mening, at forsøge at få krop og hovede til at “tale” sammen og lære at mærke og tyde sin krop, og de tegn kroppen giver en.

  Karina Kannegaard, 40 år, Amager, København

 • Jeg var netop blevet sygemeldt med alvorlig stress. I flere år har jeg haft muskelspændinger, ondt i hovedet, i ryggen, nakken og i armene. På det sidste udviklede det sig til vægttab, søvnløshed, koncentrationbesvær og ondt i tænderne.
  Efter flere behandlinger hos dig, fik jeg troen tilbage på, at det ikke behøver at være sådan. Jeg har det så meget bedre i dag. Jeg synes jeg har opdaget mig selv på helt ny måde. Mine muskelspændinger og min hovedpine, kæbespændingerne som gav mig ondt i tænderne er næsten væk. Du har givet mig nogle værktøjer med som jeg dagligt bruger.

  Kirsten, Filialchef

 • Min oplevelse er, at Ida er en fantastisk behandler. Hun er lyttende, omsorgsfuld og viis. Hun kan både være blid – og samtidig være god til at tage fat, og finde ind til de steder, der virkelig rykker og giver en forløsning. Jeg føler mig mødt og set og tryg i Idas hænder, og kan anbefale en behandling hos hende på det varmeste.

  Marianne Sørensen, 52 år, Nørrebro

 • Jeg kan også kun varmt anbefale Ida. Hun er virkelig dygtig og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for sit fag.

  Lea Petersen, Hillerød


Kontakt

Tlf: 4131 8199
Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk

Følg mig

Klinik

Københavns Kropsterapeut
Kroghsgade 1, 3 sal TV
- Psykoterapeut
(gadedøren åbner ved tryk på 3.tv)
2100 København Ø

Administration

Københavns Kropsterapeut
Willemoesgade 87, 4. tv
2100 København Ø


×
Skriv
Ring
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk