Tlf: 4131 8199 | Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Finger Paa Skulderblad Med Arm I Bevaegelse
 • Koebenhavnskropsterapeut Kvinde Med Haender Paa Mave Ind I Maven
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Paa Laenden Og Haand Paa Firkantet Laendemuskel
 • Koebenhavnskropsterapeut Mand Med Albue Under Skulderblad

KROPSTERAPI – DU FÅR 30 MINUTTER GRATIS!

Københavns Kropsterapeut tilbyder dig Kropsterapi du får 30 minutter gratis med en indledende samtale.

Når du bestiller tid til kropsterapi hos Københavns Kropsterapeut er der altid afsat tid til en indledende samtale. Der er ved første besøg afsat 30 minutter ekstra tid til en samtale før og en kort samtale efter behandlingen. Det er tid, du ikke betaler for. Det er 30 minutter du får gratis uden beregning. Så første gang du besøger Københavns Kropsterapeut er der afsat ca. 90 minutter.

Hvad taler vi om i den indledende samtale?

Vi bruger den tid til at tale om, hvordan du har det – både fysisk og psykisk. Jeg får også lejlighed til at spørge nærmere ind til det jeg tænker kan være vigtig for, at du får mest muligt ud af din første behandling. Det er tid der er givet godt ud. I den indledende samtale hvor jeg taler med dig, og også bruger mine øjne, danner jeg mig et billede af dig. Jeg får det bedste billede af, hvor du er lige nu, og hvilke udfordringer du står med. Det betyder, at jeg som kropsterapeut kan tilpasse behandlingen til dig,  der hvor du er lige nu og hvad dine aktuelle behov er.

Jeg fortæller dig også lidt om hvordan selve behandlingen på briksen vil foregå.

Den fysiske behandling på briks!

Efter den indledende samtale starter selve behandlingen der foregår på en briks. Du ligger i undertøj med et tæppe over dig. Efterår og vinter er der varme i briksen.
Jeg danner mig via mine hænder og mine øjne fra start du ligger på briksen et billede af hele din krop. Jeg gør brug af mange forskellige teknikker, alt sammen teknikker der støtter hinanden i arbejdet med din krop. Det er en dynamisk proces, kroppen ændrer sit udtryk under behandlingen. Der kan ikke være nogen fast plan, forstået på den måde, at kroppen under behandlingen gennemgår forskellige faser, som er vigtig at jeg som kropsterapeut er dygtig til at kunne læse, for at du får den bedst mulige behandling, der tager udgangspunkt i din aktuelle tilstand. 

Formålet med kropsterapi behandlingen!

Formålet med kropsterapi behandlingen er at løsne fysiske spændinger og frigøre gamle som nyere blokeringer i kroppen for derved at skabe kontakt til både krop og psyke. Jeg arbejder ud fra at krop og psyke hænger uløseligt sammen. Jeg sætter ord på. Jeg fortæller hvad jeg oplever undervejs i behandlingen, det har bl.a. det formål, at fremme klientens forståelse af sammenhængen med de kropslige reaktioner på briksen og hvordan det kan kobles til underliggende psykiske årsager.

Hvis du er interesseret i at læse mere om hvilken teknikker jeg bruger, så kan du læse meget mere om det i andre indlæg her på Københavns Kropsterapeuts hjemmeside.

Den fysiske behandling afsluttes med en kort samtale. Hvad skete der og hvad kan der komme af eftervirkninger og endelig, hvornår vil jeg anbefale dig at komme igen.

Kropsterapi Du får 30 minutter gratis.
Kropsterapi Du får 30 minutter gratis.

Klient Information – Hvad kan du opleve af reaktioner

Glade klienter

 • Min oplevelse er, at Ida er en fantastisk behandler. Hun er lyttende, omsorgsfuld og viis. Hun kan både være blid – og samtidig være god til at tage fat, og finde ind til de steder, der virkelig rykker og giver en forløsning. Jeg føler mig mødt og set og tryg i Idas hænder, og kan anbefale en behandling hos hende på det varmeste.

  Marianne Sørensen, 52 år, Nørrebro

 • At blive behandlet af dig er en rejse for mig indeni. Når du gennemgår min krop, bevæger jeg mig i fortid og nutid. Jeg oplever dele af min livshistorie. Jeg bliver ikke dybt ked af det, jeg oplever mere, at det er en god fornemmelse og gør mig glad, at jeg der i dit rum kan give mig egen omsorg. Der sker så meget med mig på briksen, som tager mig videre ud af en vej, jeg har lyst til at udforske nærmere. Det er en blid form for terapi, som er svær for mig at sætte ord på. Kun at det opleves så rigtigt for mig, og jeg ser frem til hver tid hos dig.

  Knus fra Lotte

 • Jeg var netop blevet sygemeldt med alvorlig stress. I flere år har jeg haft muskelspændinger, ondt i hovedet, i ryggen, nakken og i armene. På det sidste udviklede det sig til vægttab, søvnløshed, koncentrationbesvær og ondt i tænderne.
  Efter flere behandlinger hos dig, fik jeg troen tilbage på, at det ikke behøver at være sådan. Jeg har det så meget bedre i dag. Jeg synes jeg har opdaget mig selv på helt ny måde. Mine muskelspændinger og min hovedpine, kæbespændingerne som gav mig ondt i tænderne er næsten væk. Du har givet mig nogle værktøjer med som jeg dagligt bruger.

  Kirsten, Filialchef

 • Ida har virkelig været et kæmpe hjælp for mig. Efter at fået kropsbehandlinger fra Ida kan jeg tydeligt se og mærke hvordan krop og sind hænger sammen. Behandlingerne har givet mig energi og glæde og evnen til at mærke/føler hvordan min krop har det. Tak for det Ida.! Det har også været en dejlig oplevelse at møde Ida- jeg følte mig meget velkommen til at skrive og ringe til tider og tale om tingene. En virkelig venlig og kærlig menneske!

  Laila Zeshan Anjum Janjua

 • PROFFESIONEL OG OMSORGSFULD KROPSAMTALETERAPI
  Kan varmt anbefale kropsterapi hos Ida 🙂
  Hun har været enormt omsorgfuld og professionelt og jeg har fra første møde følt mig hørt og forstået.
  Efter mit forløb hos Ida, har jeg lært at mærke bedre efter hvilke signaler min krop sender mig og komme mere ud af mit hovede og ned i kroppen.
  Tak for din medmenneskelighed og omsorgsfulde støtte! Jeg har hver eneste gang gået derfra mere rolig og glad end da jeg ankom.
  Jeg sender al god vind til dig fremover 🙂

  Louise 28 år

 • Efter tre behandlinger har jeg en oplevelse af, at min angst er falmet betydeligt. Det giver rigtig god mening, at forsøge at få krop og hovede til at “tale” sammen og lære at mærke og tyde sin krop, og de tegn kroppen giver en.

  Karina Kannegaard, 40 år, Amager, København

 • Meget dygtig ingen tvivl om at Ida har erfaring og ved hvad hun gør, men det der adskiller Ida fra andre jeg har været i behandling hos, er at jeg føler at Ida er i sit rette element, det er ikke bare en uddannelse der ligger bag, hun er som født til det, med intuition og ægte indlevelse. Hvis det ikke var så misforstået et ord ville jeg bruge ordet Healer på den bedste måde.

  Per Hector

 • Jeg er utrolig glad for de behandlinger jeg har fået hos Ida. Det gav et meget tiltrængt frirum hvor jeg kunne komme i kontakt med mig selv igen. Ida er meget professionel og empatisk og jeg følte mig hele tiden i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Københavns Kropsterapeut.

  Kim Roy

 • Tusind tak for hvad du har gjort for mig! Jeg kan mærke en ekstrem forskel i hvordan min krop har det. Jeg føler jeg kan mærke mig selv, på en måde jeg ikke i lang tid har kunne føle, uden frygt og tungt forsvar.

  Rasmus 30 år.

 • Jeg kan også kun varmt anbefale Ida. Hun er virkelig dygtig og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for sit fag.

  Lea Petersen, Hillerød


Kontakt

Tlf: 4131 8199
Email: ida@koebenhavnskropsterapeut.dk

Følg mig

Klinik

Københavns Kropsterapeut
Kroghsgade 1, 3 sal TV
- Psykoterapeut
(gadedøren åbner ved tryk på 3.tv)
2100 København Ø

Administration

Københavns Kropsterapeut
Willemoesgade 87, 4. tv
2100 København Ø


×
Skriv
Ring
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk